Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
Benim ki halen işleniyor görünüyor.Model ve renkle ilgili sanırım.
-
-
-
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Sizin ki 256 GB mı 512 GB mı?quote:
Orijinalden alıntı: HITCHERHazırlanıyor durumuna geçmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Media Markttan sipariş verip gelen olmadı herhalde hocam değil mi? Daha kimseye bir teslimat yapılmadı. İlk mesajda onu da paylaşalım durum böyleyse.quote:
Orijinalden alıntı: guvenxoca
Ben bu media markttan iyice kıllandım
Siparişi iptal etmeyi düşünüyorum
45 gün oldu, bir de hack meck muhabbeti dönüyor
Yok daha bende duymadım bende 5 ekimde aldım geçen aradılar net tarih bile vermiyorlar.
İnşallah en yakın zamanda yeni bir gelişme olur. İlk mesajı düzenledim daha kimse almadı diye.
-
Şimdi Saturn Almanya'nın sitesine girdim ve sinirlerim bozuldu. :) Şu an Saturn'den sipariş verirsen 16-18 Kasım teslim diyor. MediaMarkt da aynı şekilde.
Apple US veya DE baktığımda US 3-4 hafta, DE 2-3 hafta diyor.
Almanya'da stok var belli ki. Fiyatlar ise Apple ile aynı... Bizdeki teknoloji marketlerinde hem fiyatlar yüksek hem de stok yok. Nereye gidiyor bu stoklar?
-
Teşekkürler, 256 hocam yer ankara
-
Mediamarkt siparişlerinden bir ses var mı? (1 ayı geçti ben bekliyorum)
İçimden bir ses Mediamarkt kurnazlık yapıyor diyor, çünkü sipariş verenler 2bin 2.5bin tl daha ucuza almış oldu, inatla vermeyip insanlar iptal ettirsin istiyor olabilir. Burası Türkiye.
-
Benim sparişim samimi teşekkür aşamasında.Apple müşteri hizmetlerini aradım öyle diyor.
-
Ne demek oluyor hocam? İlk defa Apple Store üzerinden iPhone alımı yapıyorum.
Telefonla arıyorum ulaşamıyorum sparişim için teşekkür edip kapatıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizde de aynısını yaptılar hemen kargo diye aşan çoğu arkadaş bekliyor halen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MediaMarkttan sipariş verip alan olmadı daha hocam. İşin üzücü tarafı ilk başta vereceğiz demeleri. Uzun süre ön sipariş açıktı oysa ki.quote:
Orijinalden alıntı: mactotherackMediamarkt siparişlerinden bir ses var mı? (1 ayı geçti ben bekliyorum)
İçimden bir ses Mediamarkt kurnazlık yapıyor diyor, çünkü sipariş verenler 2bin 2.5bin tl daha ucuza almış oldu, inatla vermeyip insanlar iptal ettirsin istiyor olabilir. Burası Türkiye.
Şöyle ki, geçen haftalar kontrol ettiğimde 4-6 hafta yazıyordu. Şu an kontrol ettiğimde 16-18 Kasım diyor.
Takdir edersiniz ki Almanya'da buradaki gibi pişkin bir ortam yok.
-
Onbinlerce lira ödeyip böyle köle gibi beklemek kadar kötü birşey yok. Ben Türkiye'de birdaha asla elektronik cihaz almam. İnsan kendini keriz gibi hissediyor.
-
gerçekten lazım olup olmadığını aslında elime ulaşınca görücem. 2 hafta iade hakkım var sonuçta aslında denemek için aldım. ben de 2016 macbook pro kullanıyorum ve camı çizilmemesi için çok çaba sarfediyorum. ona rağmen kılcal çizikler var. hangi mikrofiber bezi aldıysam alayım yıkamama rağmen bir türlü ufak ufak tüy gibi tozundan kurtulamadım bu bezlerin umarım bunda öyle değildir. öyleyse iade yolu gözükür.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X