< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
18 kasım tık yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Randevular gece 12'de mi açılıyor acaba 20'si için? 12 öncesine randevu yok hiç, randevu almadanda mağazaya gitmek risk gibi. Ha bendeki şansla ben gitmeye zam gelirde :)
-
Maalesef hocam MediaMarkt ilk gün ön sipariş veren arkadaş vardı o bile alamadım demişti geçen gün. Apple Online üzerinden sipariş vermeniz daha uygun olur. Hem zam görmezsiniz.(Dolar aldı başını gidiyor risk artıyor her geçen gün) hem de en azından dediği tarihte elinizde olur.
-
Ben şahsen mediamarktan sipariş verip teslim aldım diyen bir kişinin bile mesajını görmedim dediğiniz gibi herkes mağdur.Umarım iadenizi biranönce kartınıza yaparlar da yeni siparişinizi biranönce vermis olursunuz
Şu anda iptalini gerçekleştirdim. Ürünün Apple Üzerinden alacağım. Merak ettiğim bir şey var atlayıp istanbula gitsem Apple Store da ürün bulabilir miyim? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? En kötü mağaza açılışına giderim diye düşünüyorum.
-
Hiç bilmiyorum valla daha önce randevu almadım
Hocam randevu almanız gerekiyor. Genelde 12’ye kadar az da olsa stok geliyor diyor giden arkadaşlar ama hangi modeller hangi günler oluyor onu bilmiyorum biraz şans işi galiba.quote:
Orijinalden alıntı: nicovrobiŞu anda iptalini gerçekleştirdim. Ürünün Apple Üzerinden alacağım. Merak ettiğim bir şey var atlayıp istanbula gitsem Apple Store da ürün bulabilir miyim? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? En kötü mağaza açılışına giderim diye düşünüyorum.
Hocam medialar için 3 hafta daha stok gelmeyecek kesin bilgidirquote:
Orijinalden alıntı: cutek
Ben şahsen mediamarktan sipariş verip teslim aldım diyen bir kişinin bile mesajını görmedim dediğiniz gibi herkes mağdur.Umarım iadenizi biranönce kartınıza yaparlar da yeni siparişinizi biranönce vermis olursunuz
Ben apple ile ikisi arasında appledan vermiştim.Hala bekleyenler grubundayım ama kafam rahat hocam
Benim de 18 kasım ama hala işleniyorda bekliyorquote:
Ben apple ile ikisi arasında appledan vermiştim.Hala bekleyenler grubundayım ama kafam rahat hocam
Sabah herkes kontrol etmek için baktığında kargolanmış olarak gözükse keşke...hayaller
Valla apple da iptal olayına girmezse iyi :) çok beklettiler çünkü 1 ay bekledi insanlarquote:
Sabah herkes kontrol etmek için baktığında kargolanmış olarak gözükse keşke...hayaller
umarım girmezler :) çünkü stok sorunu bizim suçumuz değil mecburen bekliyoruz ama gidip iptal ederlerse cidden mağduriyet yaşatırlar.Apple böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum sonuçta parasını ödemişiz
Aynı gün almışız bendede hala bir ses seda yok
Ben media markt siparişini iptal ettim , boşu boşuna 45 gün bekledim , bunların yapacağı işe başlarım .
Bir daha kapısından geçersem adam değilim .
Tek kelimeyle rezillik
Şikayet sitelerinde Apple tarafından sipariş iptallerine ilişkin şikayetler var..
-
Sipariş tarihi benim 17 EKİM. Halen hareketlilik yok :((
-
Bu kötü oldu. Demek ki stoklar yavaşladı ve tekrar tarih aralığına ulaştık. Bekleyelim bakalım.
-
Yüksek ihtimal pro maxlerde sorun var, prolar gönderildiquote:
Orijinalden alıntı: okanjkSipariş tarihi benim 17 EKİM. Halen hareketlilik yok :((
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X