Şimdi Ara

TÜM BEYAZ EŞYALAR İÇİN YARDIM! ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar.Yıl sonunda evleneceğim için bütün beyaz eşyalarımı şimdiden alıp,aradan çıkarmak istiyorum.2 tane seçeneğim var.Birisi Arçelik,ikincisi Elektrolux.Arçelik olmasının sebebi,bayisinin yengemin arkadaşı olması ve iyi bir indirim ve taksit yapması,ayrıca 8 sene garantisi göz alıcı.Ancak yıllarca tofaşta sağ dikiz aynasını opsiyonel satan,bizlere pahalı ve kalitesiz araçları gazlayıp,zengin ettiğimiz bir kuruluş olması beni elektrolux e yakınlaştırıyor.Bu günlerde elektrolux te güzel de bir kampanya var. bir ürün alana,ikinci ürün %50 indirimli ve ürün sınırlaması yok.sadece ikinci ürün ilk üründen daha ucuz olmalı.üstüne bonus card'a 18ay peşin fiyata taksit yapıyorlar.seçtiğim ürünler şunlar,yorumlarınızı bekliyorum:

BUZDOLABI: ERD 5497 NF .......FİYAT: 1,688 YTL
    ÇAMAŞIR MAKİNASI: EWF 16981 W (yeni) (1600 devir)................FİYAT:1,520 YTL (%50 indirimli : 760YTL)

FIRIN:EKM 60332 (yeni)......FİYAT:1,059 YTL
    BULAŞIK MAKİNASI: ESF 63021 (yeni) (bio yıkama).........FİYAT: 915 YTL (%50 indirimli :457,5 YTL)

TOTAL: 3964,5 YTL / 18ay = 220,5 ytl ( aylık ödeme )

BU SEÇTİĞİM makinalar sizce güzelmidir, fiyatlar nasıldır? En büyük korkum, BURSA da tek servisi olması ve yarın öbürgün arıza yaptığında yurtdışından parça beklemem, pahalı parça ve muhattap servis bulamamam.Ama inanın Arçelik ile fiyat mukayesesi yaptığımda, arçeliğin orta sınıf makinalarını bile bu fiyata alamıyorum :( YARDIM edin çok kararsızım...Herkese şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozelmas -- 29 Ocak 2007; 17:55:51 >

• Arkadaşım Electrolux burada çamaşır ve bulaşık makinesinde iyidir.Buzdolapları ise burada yapılıyor(kasa Vestel ile aynı hatta)Fırınlarını ben pek beğenmiyorum açıkçası.Ürün ne kadar sağlam olsa da servis desteği mutlaka olmalıdır diye düşünüyorum.Bir servis pek güvenilir değil.Ama çamaşır ve bulaşık makinelerini alabilirsiniz.Buzdolabı ve fırında başka markalara bakmak daha faydalı.Arçelik'e sakın yanaşmayın onun servisi boldur ama evinizden de eksik olmaz.Arçelik'e dediğiniz gibi arabanın Tofaş'ı denilebilir.Hiçbir farkları yok.Kampanya çok cazip açıkçası.Sanırım Electrolux burada pazar arayışına girdi çünkü orta kesimin alacağı daha düşük modelleri arttı.Yurtdışındaki ürünlerini görseniz muhteşem.Yani kısaca çam. ve bul. mak. alabilirsiniz diğerleri başka markalardan olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: bozelmas

Herkese merhabalar.Yıl sonunda evleneceğim için bütün beyaz eşyalarımı şimdiden alıp,aradan çıkarmak istiyorum.2 tane seçeneğim var.Birisi Arçelik,ikincisi Elektrolux.Arçelik olmasının sebebi,bayisinin yengemin arkadaşı olması ve iyi bir indirim ve taksit yapması,ayrıca 8 sene garantisi göz alıcı.Ancak yıllarca tofaşta sağ dikiz aynasını opsiyonel satan,bizlere pahalı ve kalitesiz araçları gazlayıp,zengin ettiğimiz bir kuruluş olması beni elektrolux e yakınlaştırıyor.Bu günlerde elektrolux te güzel de bir kampanya var. bir ürün alana,ikinci ürün %50 indirimli ve ürün sınırlaması yok.sadece ikinci ürün ilk üründen daha ucuz olmalı.üstüne bonus card'a 18ay peşin fiyata taksit yapıyorlar.seçtiğim ürünler şunlar,yorumlarınızı bekliyorum:

BUZDOLABI: ERD 5497 NF .......FİYAT: 1,688 YTL
    ÇAMAŞIR MAKİNASI: EWF 16981 W (yeni) (1600 devir)................FİYAT:1,520 YTL (%50 indirimli : 760YTL)

FIRIN:EKM 60332 (yeni)......FİYAT:1,059 YTL
    BULAŞIK MAKİNASI: ESF 63021 (yeni) (bio yıkama).........FİYAT: 915 YTL (%50 indirimli :457,5 YTL)

TOTAL: 3964,5 YTL / 18ay = 220,5 ytl ( aylık ödeme )

BU SEÇTİĞİM makinalar sizce güzelmidir, fiyatlar nasıldır? En büyük korkum, BURSA da tek servisi olması ve yarın öbürgün arıza yaptığında yurtdışından parça beklemem, pahalı parça ve muhattap servis bulamamam.Ama inanın Arçelik ile fiyat mukayesesi yaptığımda, arçeliğin orta sınıf makinalarını bile bu fiyata alamıyorum :( YARDIM edin çok kararsızım...Herkese şimdiden teşekkürler

sayın arkadaşım bulaşık ve çamaşır makinesini elektrolux alabilirsin ama fırını whirpool olarak düşünmenizi tavsiye ederim yada son arçelik double fırınlar türkiyede fazla iyi fırın için alternatif yak ha var ama aşırı pahalı siemens ithal modellerine bakın uyarsa onlarda olabilir
    buzdolabına gelince benim önerim samsung olacak çok güzel buzdolapları var
    daha başka marka buzdolabı için amanalarda çok iyi ürünlerdir size uyan parasal açıdan gerhangi birini alabilirsiniz ilerde daha detaylıda sorabilirsiniz hep burada birimiz varız

iyi geceler

• sÖYLEDİĞİM kombinasyonda tüm makinaları electrolux ten aldım dün.gürcan bey ve candoğan bey bulaşık ve çamaşır makinalarında olumlu, buzdolabı ve fırın konusunda olumsuzdular.Fırını yerinde inceledim ve tüm özelliklerini öğrendim.Benim için önemli olan, 1 gözü elektrikli olması ve fırın bölümünde hem alt,hem üst ısıtma, hem de turbo fonksıyonunu aynı anda çalıştırabilmemdi.bu özelliğinide gördükten sonra istemeye istemeye aldığım tek bir makina kaldı, buzdolabı.

satıcı gayet samimi bir şekilde, 5497 modellerinin vestelde üretildiğini söyledi.özel bir anlaşma varmış aralarında.Ancak makina mühendisi olmam ve otomotiv,tekstil sektöründe yan sanayi olarak çalışmam nedeniyle bazı şeyleri gözümün önüne getirdim.Yabancı bir firma, bir fabrikada kendi ürününü ürettirirken, o bölüme dışarıdan başka bir işçinin girmesi kesinlikle yasak.buzdolabı için konuşuyorum; gazı olsun,parçaları olsun kendi ülkesinden getiriyor ve o bölümde çalışacak işçilere kendisi eğitim veriyor.Bir nevi fabrika içinde özerk bir yer gibi.Buzdolabını almassam eğer zaten, 2.ürün indirimim birden kayboluyor ve fiyat avantajını yitiriyor diğer makinalar.

Yumdum gözümü aldım hepsini.İnşallah herhangi bir sorun çıkmaz.Seneye kadar mallar depomda bekleyecek,kurulum esnasında servis onayı ile garanti sürem olan 3 yıl başlayacak.Herkese teşekkür ederim yardımları için.

• Hayırlı olsun.Ucuza kapattınız en azından neyse umarım bd ve fırında sorun çıkmaz.Gerisini uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız zaten.
  • hayırlı olsun güle güle kullanın..ve bide ben de Bursadayım acaba nerden aldınız ürünleri..
  • ürünleri: fatih sultan mehmet bulvarı: no:77 ayna tüketim limited 'den aldım.Akuğur alışveriş merkezinin 4-5 mağaza yanında.Electrolux reklam panoları var zaten ışıl ışıl görürsün.teşekkür ederim.bu arada electrolux vesteli satın almakta anlaşamayınca, marmara bölgesinde faaliyet gösteren çok büyük olmayan beyaz eşya markasını satın alacakmış, yakınlarda.türkiye de üretime başlıyor.İsmini öğrenemedim, yakında duyulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sÖYLEDİĞİM kombinasyonda tüm makinaları electrolux ten aldım dün.gürcan bey ve candoğan bey bulaşık ve çamaşır makinalarında olumlu, buzdolabı ve fırın konusunda olumsuzdular.Fırını yerinde inceledim ve tüm özelliklerini öğrendim.Benim için önemli olan, 1 gözü elektrikli olması ve fırın bölümünde hem alt,hem üst ısıtma, hem de turbo fonksıyonunu aynı anda çalıştırabilmemdi.bu özelliğinide gördükten sonra istemeye istemeye aldığım tek bir makina kaldı, buzdolabı.

satıcı gayet samimi bir şekilde, 5497 modellerinin vestelde üretildiğini söyledi.özel bir anlaşma varmış aralarında.Ancak makina mühendisi olmam ve otomotiv,tekstil sektöründe yan sanayi olarak çalışmam nedeniyle bazı şeyleri gözümün önüne getirdim.Yabancı bir firma, bir fabrikada kendi ürününü ürettirirken, o bölüme dışarıdan başka bir işçinin girmesi kesinlikle yasak.buzdolabı için konuşuyorum; gazı olsun,parçaları olsun kendi ülkesinden getiriyor ve o bölümde çalışacak işçilere kendisi eğitim veriyor.Bir nevi fabrika içinde özerk bir yer gibi.Buzdolabını almassam eğer zaten, 2.ürün indirimim birden kayboluyor ve fiyat avantajını yitiriyor diğer makinalar.

Yumdum gözümü aldım hepsini.İnşallah herhangi bir sorun çıkmaz.Seneye kadar mallar depomda bekleyecek,kurulum esnasında servis onayı ile garanti sürem olan 3 yıl başlayacak.Herkese teşekkür ederim yardımları için.

hayırlı olsun arkadaşım ben genede sözlerimin arkasındayım inşalah bir sorun yaşamazsınız iyi akşamlar dilerim

• quote:

ürünleri: fatih sultan mehmet bulvarı: no:77 ayna tüketim limited 'den aldım.Akuğur alışveriş merkezinin 4-5 mağaza yanında.Electrolux reklam panoları var zaten ışıl ışıl görürsün.teşekkür ederim.bu arada electrolux vesteli satın almakta anlaşamayınca, marmara bölgesinde faaliyet gösteren çok büyük olmayan beyaz eşya markasını satın alacakmış, yakınlarda.türkiye de üretime başlıyor.İsmini öğrenemedim, yakında duyulur.

teşekkürler bozelmas sağoL..tekrar hayırlı olsun güle güle kullan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bocék -- 31 Ocak 2007; 23:29:58 >
  • sayın bozelmas ben de buzdolabı + çamaşır maknesi alacağım. Ben de electroluxu merak ediyorum. Çamaşır makinesi ve b.dolabı nasıl çalışıyor. Çam. makinası nasıl dengeli-sessiz çalışıyor mu. B. dolabı nasıl soğutuyor- ses yapıyor mu. Bilgi verebilirmisiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abavf -- 1 Şubat 2007; 17:20:41 >
  • hepsini ithal siemens al ve rahat et
  • quote:

Orjinalden alıntı: Klondike

Hayırlı olsun.Bende bir yıl içinde bulaşık makinamı yenileyeceğim.Aklımdaki ilk marka elektroluks ama tek servis olayı beni de korkutuyor açıkçası.Makinaları inceledim çok da kaliteli görünüyordu.

arkadaşım bu konuda haklısınız servis konusunda izmide sadece iki servis var insan düşünüyor ama şuda var kaliteli mal ne kadar bozulur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.