|
TÜM BMW 2018 Navigasyon Güncellemeleri (9. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
BMW Araçlara Nasıl Carplay Yapılır ile İlgili Bir Konu açtım.
Konu hakkında fikirlerinizi belirtirseniz memnuniyet duyarım.
Aklınızdaki soruları cevaplamaya çalışacağım.
TIKLAYINIZ
https://forum.donanimhaber.com/carlinkit-andream-vs-mmi-kutusu-kablosuz-carplay-ve-android-auto-ana-konu--144810039
BMW Aracıma Nasıl Carplay Yaptım?
-
Yardımcı olur musun hocam 5424219902
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
05424219902 ulaşır mısınız -
Herkese merhaba,
Elimde E90 kasa BMW CIC navigasyonlu araçlar için en son sürüm olan Road Map Turkey Premium 2021 haritası mevcuttur. İsteyen arkadaşlara getirmemo@gmail.com üzerinden yardımcı olabilirim.
Forumu takip ediyorum. Ancak mail ile daha hızlı geri dönüş yapabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silibili -- 13 Ağustos 2020; 17:59:54 > -
BMX x6 2012 CIC harita guncelleme konusunda usb ile denedim ama hicbir sonuc alamadim yardimci olacak arkadas varmidir ? -
arkadaşa mail attım ücret karşılığı paylaşmayı uygun görmüş
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
BMW F20 aracım var 2013 model connected edition paket özel seri fabrikasyon orijinal nbt ekranlı güncellemek istiyorum yardımcı olabilecek biri var mı ? İzmirde ikamet ediyorum.
Hala yeni harita gelmedi mi ya! Nasıl BMW ciyiz, neden paylaşmıyoruz? -
2011 E90 184Hp 320d aracım için güncel navigasyon arıyorum yardımcı olabilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: osaday1991
2011 E90 184Hp 320d aracım için güncel navigasyon arıyorum yardımcı olabilir misiniz?Aynı şekilde 2012 e90 için güncel var mıdır nereden yükleyebiliriz
-
-
NBT ekranlı aracımın navigasyon güncellemesini nasıl yapabilirim?
-
arkadaslar navigasyonu guncelleyim dedim,sürekli fsc kod soruyor, suanda eski haritayida kullanamiyorum. CIC ekranlar icin bilen var mi, eskiye nasil dondurebilirim?
-
Orda bizim bu arabalara orta direk falan biniyor, onlar böyle uğraşmayı seviyor. Bizde ekonomik durumu biraz daha iyi olanlar biliyor tabiki de uğraşmayalım deyip bırakıyorlar parasını veriyorlar
ne kadar aradıysam güncel next turkey haritası bulamadım. Bulabilen var mı?
-
Haritaları şu adresten indirebilirsiniz. Türkiye için Europe East indirmeniz gerekiyor. Sadece Türkiye olan harita bulamadım.
drive.google.comMAPS - Google Drivehttps://drive.google.com/drive/folders/1UqgMLNEPnzytVJr-VKuH96q8ssmOdCqZ -
Merhaba. 2015 f10 aracımda nbt ve aktif navigasyon mevcut. Sürümüne henüz bakmadım ama örneğin 2023 versiyon haritada arayüz vs farklı mı ? Sadece güncel rotalar mı mevcut ? Konuyla ilgili bilgisi olan varsa cevap rica ediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X