Merhaba... çatımda bir tane uydu var. Redline 10csx alıcım var. Hiç kanalım yok. Upgrade seçtiğimde can not find OTA data diyor.
Forumda çok konu var ama hepsi karışık geliyor bana. Doğru frekansı yazıp aratmam yeterli değil mi? Forumlardan bulduğum frekanslarla garip garip kanallar çıktı hep.
Uyducuya götürmeden halledebilir miyim? Bana çok kolay bir şekilde birisi söyleyebilir mi? Olmazsa götürücem tabii...O kadar inatçı değilim :D
Ben yıllardır bu sitedeyim. Bütün konular sorular sayfalarca uzar ama benim sorduğum şeylere hiç cevap gelmiyor. Kimse beni tanımıyor, bu kişisel bir sorun değil ama sanırım artık bu siteye girmeyeceğim.
@Sayın Kierkegaard sorunuzu bende tam olarak anlayamadım daha açıklayıcı bir şekilde yazsaydınız tahmin ediyorum muhakkak cevap gelirdi zira 24 saati geçmiş. Bir uydu alıcınızın olduğunu söylüyorsunuz ve (upgrade) yani Yazılım güncelleme yapmakmı istiyorsunuz? İkincisi, çanağınızın yönlendiği uyduya ait Frekanslarımı tarattırmak istiyorsunuz? Hangi uyduya ait tarama yapmak istediğinizi yazmamışsınız! Her uydunun otomatik tarama Frekansları vardır bu frekans bilgilerini girerek tüm kanalları bulabilirsiniz. ayrıca tek tek de TP Frekanslarını taratabilirsiniz yani istediğiniz kanalları. BURADAN Güncel olarak istediğiniz Uydu'nun Frekansını tarattırabilirsiniz. Kolay gelsin.