Orijinalden alıntı: KeepOut O kediyi ayağıyla ezen kadar olamazsınız ama Yine yaptığınız canilikti Eda Hanım.Alın, HCI mı neydi asidin adı, tam emin değilim, atın içine balığı bakın ne oluyor..
Yazık, keşke daha basit birşeyine iddaaya girseymiştiniz.
la o video fake di yav.
Hadi be . Benim izlediğimde su içer gibi yiyordu balığı
bende öyle zannediyordum ama EdaisY ihaleye fesat karıştırmış(tercümesi video da hile varmış)
silme demiş, kitle
quote:
Orijinalden alıntı: Tremolo
100 Liralık şey için balık yemiş psikopat. Şimdi bide banlanırım ha...
İmzam
Gidin kendinize bir oda bulun, forumu kirletiyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: EdaisY
quote:
Orijinalden alıntı: Tremolo
100 Liralık şey için balık yemiş psikopat. Şimdi bide banlanırım ha...
İmzam
kusura bakma..bizde biraz peşin hüküm verdik sana karşı..
@WarriorAngel,
Söz konusu edayzi olmasaydı umrunda olacaktı sanki.
quote:
Orijinalden alıntı: EdaisY
quote:
Orijinalden alıntı: Silver Shadow
yemedim diyosun ama yediysen de afiyet olsun. suşiden hallice bi durum var ortada
Öyle şeylerden tiksindiğim söylenemez ama canlı canlı da yemem Ayrıca kazandığım iddianın ödülünü de alamadım zaten
size tavsiye vereyim eğer canlı yiyecekseniz tatlı su balığı yemeyin japon balığı hiç yemeyin
tuzlu su balığı, deniz balığı yiyin zaten tuzlu su balıkları denizde kendiliğinden belli bir derece pişer
sağlık bakımından tatlı su balığı kadar kötü değildir ve lezzetlidir.
Kıvır anasını satayım..Yok yemedim yok değiştirdik.Madem öyle hile vardı video'nun sonunda yenmemiş balığı(!) gösterirdin ya da ayrı bir video yapardın. Başka biri de kalkmış özür diliyor. Tam birbirinize yaraşırsınız
ya bırakın sunu afacan eglenmis iste
Popülarite te te te te te Çabaları rı rı rı rı rı
reklam kokan hareketler
konuda bi kaç kişinin mesajı silinmiş..
Ben şu bear grlys i izleyince gaza geliyorum merak ediyorum farenin karıncanın yılanın tadını
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme