Bende doğma büyüme Konya ili Karapınar ilçesi Hotamış nahiyesi Hasanoba köyündenim ama şu anda Karaman da ikametgah etmekteyim memnun oldum
karamanın neresinde kalıyosun???
ben de karamandaydım yakın zamana kadar 1 hafta olmadı geleli hatta dün yine gittim orda okuyorum okuyordum daha doğrusu yatay geçiş ile konyaya geçiyorum atatürk parkının orda bir yurtta kalıyordum
sen de karamanlımısın yoksA?
aslen karaman ama konya doğma büyümeyim her yaz karamandayım şu anda çorumda ikamet ediyorum özalkent tarafında oturan arkadaşlar varmı???
quote:
Orjinalden alıntı: Snake Pliskin
Ya arkadaşlar Beyaz Show'da çıkan Şomağızlılar'ı biliyo musunuz? Hani şu Üsame ve Sadık Ağırbaşlı'nın dublaj yaptığı... Seyreden var mı ya? Çok komik oluyo gerçekten.
sitelerinden indirip izliyorum hepsini
akrep kraliçe memnun oldum
PHI ama benim dediğim Beyaz Show'da çıkan dublajlar, eskileri değil yani... Star Trek falan çok komik olmuş.
Neyse bu arada ben yarın kampa gidiyorum. 1 hafta buralarda yokum. Kendinize iyi bakın.
quote:
Orjinalden alıntı: Snake Pliskin
PHI ama benim dediğim Beyaz Show'da çıkan dublajlar, eskileri değil yani... Star Trek falan çok komik olmuş.
Neyse bu arada ben yarın kampa gidiyorum. 1 hafta buralarda yokum. Kendinize iyi bakın.
biliyorum ya onlar da var sitede beyazdan izleyemedim siteden takip ediyorum
kolay gelsin çalışmalarında
GONYA:5 - DENİZLİ:1
quote:
Orjinalden alıntı: K_2_K
GONYA:5 - DENİZLİ:1
yarın iptal olmazsa sanayi stadayım
yarın konya 1. amatör kümenin önemli maçlarından birisi var.
ligin ilk sırasında ki bozkır ile 5. sanayispor arasında
quote:
Orjinalden alıntı: Bozkır
yarın iptal olmazsa sanayi stadayım
yarın konya 1. amatör kümenin önemli maçlarından birisi var.
ligin ilk sırasında ki bozkır ile 5. sanayispor arasında
yoğun kar nedeni ile maç iptal yada ben öyle biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Bozkır
yoğun kar nedeni ile maç iptal yada ben öyle biliyorum
offff offff şimdi konyada olmak vardı ya walla konyann kıymetini bilin 6 aydır gelmiyorum konyaya yazı iple çekiyorum ya
eger trabzonlu olsaydınız guclerınızı bırlestırmeye ıhtıyacınız olmazdı tek basınıza guc olabılmek trabzonlu olmayı gerektırıyo heralde
quote:
Orjinalden alıntı: akrep_kralice
offff offff şimdi konyada olmak vardı ya walla konyann kıymetini bilin 6 aydır gelmiyorum konyaya yazı iple çekiyorum ya
konya hasreti çekmenin ne demek olduğunu bilirim
quote:
Orjinalden alıntı: WhyTheyCallMeInsane
eger trabzonlu olsaydınız guclerınızı bırlestırmeye ıhtıyacınız olmazdı tek basınıza guc olabılmek trabzonlu olmayı gerektırıyo heralde
biz konyalıyız hoşgörülüyüz trabzonlu olsan da yine gel konyaya
quote:
for example:Ogün Samast
Adam tek başına ne yapılabileceğini gösterdi
quote:
Orjinalden alıntı: K_2_K
quote: