Şimdi Ara

Tüm konular (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
80
Favori
15.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ufak bir katkımız olduysa ben memnun olurum.Teşekkürler.
  • 1.look ahead dersleri 60 video toplam 120 gün sürecek.
    2.türkçe gramer (isim,sıfat,zamir vs.)
    3.türkçe cümlenin ögeleri ve ingilizce syntax kuralı
    4.ingilizce gramer
    5.Cbc İngilizce Dersleri

bunları sırasıyla yaparken ingilizce alt yazılı film izlemelimiyim veya radyo dinlemelimiyim (kulak aşinalığı için)
  • 1=LOOK AHEAD DERSLERİ
    2=FLATMATES DERSLERİ
    3=GRAMER + LİT2GO
    4=CBC DERSLERİ

ya da bu yolu mu denemeliyim
    flatmates gramerden önce onuda mı çalışmalıyım
    ona da çalışırsam look ahead derslerini 120 günde de degil 60 günde bitiririm o zaman (her derse 1 gün zaman sıkıntım yok )
  • karakule94 kullanıcısına yanıt
    5 adımdaki kaynaklardan çalışın.
  • Saygılar ratplanet hocam merhabalar
    Seneye LYS-5 sınavına gireceğim Grammer bilgim çok az, gramer çalışmayı sevmiyorum desem yeridir.
    İskelet Grammer yöntemini denemeye çalıştım fakat başaramayacağımı sezince, tekrardan vazgeçmek zorunda kaldım. Türkçedeki kurallarla bir türlü İngilizce'yi karşılaştıramıyordum, karmaşık geliyordu.

Seneye sınava kadar sıkı bir çalışma izlemem lazım fakat, 8 ay gibi bir süre falan yazmışsınız. Bu da beni biraz korkuttu açıkçası, ya o 8 ay sonunda her şeyi tam olarak yerine oturtamassam, sonuç benim için çok kötü olur. Bir an önce şu kuralı kavramak istiyorum, ne yapmalıyım rica ediyorum yardımcı olun.
  • Hocam kocaeli üniversitesinin hazırlık atlama sınavına gireceğim nasıl çalışmalıyım yardım eder misiniz ?
  • 5 adım sistemini deneyin.8 ayda falan rahatlıkla ileri düzeyde öğrenirsiniz.(önerdiğim gibi çalışırsan)
  • 1.Önce gramer konusunda eksiklerini tamamla.Gramer soruları çöz.
    2.Şimdi okuma alıştırmaları yap kelime öğren.Paragraf ve kelime sorularını çöz

Sık sık bir şeyler oku soru çöz.Bu kadar.
    Bu işin temeli gramerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

1.Önce gramer konusunda eksiklerini tamamla.Gramer soruları çöz.
    2.Şimdi okuma alıştırmaları yap kelime öğren.Paragraf ve kelime sorularını çöz

Sık sık bir şeyler oku soru çöz.Bu kadar.
    Bu işin temeli gramerdir.

hocam kursa gidilmelimi sizce? ve gidenler nasıl çalışma sistemi uygulamalı ?
  • AdemBelindir A kullanıcısına yanıt
    Kurstan sonra eve gelip tekrar yapacaksan ve sonrası ek olarak kendin çalışmalar yapacaksan git.
    Diğer türlü faydası olmaz.
  • ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefatrat -- 9 Temmuz 2018; 16:4:16 >
  • thefatrat T kullanıcısına yanıt
    Şu konuda mevcut o linkler;
    quote:

https://forum.donanimhaber.com/2a-bes-adimda-ucretsiz-ingilizce-ogren--120127902
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefatrat -- 9 Temmuz 2018; 16:4:7 >
  • hocam konularınızı inceledim. ama konu anlatımları için kaynakları bizim bulmamızı istemişsiniz galiba.

bu kaynak nasıldır? bbc videolarını izliyorum günlük. ardından buradan 3 konu bitiriyorum. ayriyeten bir arkadaş için site vermiştiniz içinde ilkokul-ortaokul-lise düzeyi ezberlenecek ingilizce kelimeler vardı bunları günlük ezberliyorum.(telaffuzları ile birlikte) ama yanımda ingilizce konuşabileceğim kimse yok. aklımdaki cümleyi kendi kendime soruyorum farklı cevaplar vermeye çalışıyorum.

• 5 adımda İngilizce konusunda gerekli her şey var.Oradaki tavsiyelere uyunuz.
  • Hocam rica ediyorum bana bi ulaşırmısınız gerçekten size ihtiyacım var sizin düşüncelerinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerlico kullanıcısına yanıt
    Sorularınızı şu konuya yazın cevaplamaya çalışırım;
    https://forum.donanimhaber.com/4a-dil-ogrenme-soru-cevap-tum-diller--109504695-90
  • Hocam biraz kişisel soru sorucam ben size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkler niçin silindi hocam?
  • Hocam tekrar ekleyecek misiniz acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.