Şimdi Ara

TÜM MODELLERİN YAZILIM YÜKLEME,YAZILIM HATALARINI DÜZELTME ANA KONUSU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
444
Cevap
4
Favori
143.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    flash tema buldum bir kaç tane bunlari nasil yüklücem ben.
    s500i için flash tema yükleme işlemini gösterirseniz çokkk sevinirim.
    Biktim artık ayni temalari görmekden :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazi81

Meraba arkadaşlar benim biraz yardıma ihtiyacım var elimde Sony Ericsson w302 modeli var ve bu telefonu yurt dışından olduğu için türkçesi yok elinde türkçe dil paketi olan ve yahut nereden bulabileceğimi bilen varsa bir yardım edebilirmi...?

Arkadaslar sorunum hala güncel...
  • w810i aşağıdaki yazılımlar arasında ne farkvar acaba hangisini yüklemeliyim? telefonum w810i cıd50 p1 ilk defa yüklüyecem?

[1] R4EA031

[2] R4ED001
  • 031 i öneririm
  • arkadaşlar setool2 ile gerekli dosyaları seçiyorum yazılımı yüklemek için flaş'a tıklayıp c'ye basılı tutarak telefona usb kabloyu takıyorum telefonte dosya transferi ve telefon modu diye iki seçenek çıkıyor setool2'de ise "HOLD" C" USB CABLE diye bir uyarı veriyor bu ne anlama geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 4 Temmuz 2009; 19:47:31 >
  • ggsetup programını kurup telefonu kapatacaksın setool programını açacaksın pili çıkar tak yapacaksın c ye basılı tutarak usb yi takacaksın yeni donanım bulacak bukez hayır diyerek yüklemesini yapacan ondan sonra firmware atacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 4 Temmuz 2009; 22:04:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

ggsetup programını kurup telefonu kapatacaksın setool programını açacaksın pili çıkar tak yapacaksın c ye basılı tutarak usb yi takacaksın yeni donanım bulacak bukez hayır diyerek yüklemesini yapacan ondan sonraacoustici atacaksın

gg setup dediğiniz hangi program oluyor?
  • buarda aynı hata ile daha önce acustic atmak istediğimdede karşılaştım ve telefona yükleyememiştim seteool de "HOLD" C" USB CABLE yazıyordu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: A.Bozoğlu

buarda aynı hata ile daha önce acustic atmak istediğimdede karşılaştım ve telefona yükleyememiştim seteool de "HOLD" C" USB CABLE yazıyordu?

telefonu pc ye tanıtmayı pm ile anlatmaya çalıştım onları uyguladıktan sora konuda anlatılanları yaparsanız program telefonu tanıyacaktır
    üst mesajımda acoustic demişim kusuruma bakmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Orjinalden alıntı: A.Bozoğlu

buarda aynı hata ile daha önce acustic atmak istediğimdede karşılaştım ve telefona yükleyememiştim seteool de "HOLD" C" USB CABLE yazıyordu?

telefonu pc ye tanıtmayı pm ile anlatmaya çalıştım onları uyguladıktan sora konuda anlatılanları yaparsanız program telefonu tanıyacaktır
    üst mesajımda acoustic demişim kusuruma bakmayın

ilginize teşekkür ederim sonunda telefonu tanıtmayı başardım yazılımıda acustic dosyasınıda yükledim ancak telefonda ingilizce oldu ve telefonda türkçe dil seçeneği yok? attığım yazılım ingilizce sanırım?
  • pm
  • @frt-_-ctn

üstat çok teşekkür ederim yardımlarınla tlf'a yazılımı yükledim şu şarj sorununuda çözdümse ne mutlu bana tekrar teşekkürler.
  • rica ederim
  • w810i cid 50 twlwfonlara pacht atılamıyor diye yazıyor formda benim tel yapılandırmada
    (cid 50 p1) yazıyor? şidi buna pacht atılamazmı?
  • cid50 lerin kodları kırılamadı herhalde ama w810i kullanıcılarına sormak lazım
  • Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.. w890i min güncellemsini yapmak istiyorum... se update i kurdum uyarıları dikkate aldım... "c" tuşuna basılı tutarak usb bağlantı kablosunu telefona bağladım "c tuşuna basılı tutmaya devam edin" diyor bunuda yaptım. ama bu basılı tutmak dediği ne kadar bir süre 5 dk kadar basılı tutup defalarca denediğim halde "şimdi c yi bırakın" yönergesi bir türlü belirmiyor ve bende güncellemi yapamıyorum .... Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  • saaaaaaaaaol
  • Merhaba arkadaşlar,
    M600i'm sürekli reset atmakta. Sim kartın pinini girdikten sonra
    reset atıyor açılmadan. Yazılım atıp düzeltebileceğim söylendi.

USB kablo da aldım, ama software updater ile update yapmak istediğimde
    zaten en son sürüm yüklü deyip tekrar kurmuyor bu meret.

Nasıl tekrar yükleme yapabilirim bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
    Cihaz Sony Ericsson M600i dediğim gibi.
  • selam farukkk arkadaşım ben k550i yi w610 a çevirmek istiyorum fakat bi sorunla karşılaştım (W610_CDA102568_7_R8A_GENERIC_C_ASIA.zip) yi sitesinden indirdim
    zipin içinden tpa klasörü onun içinden preset klasörü onun içindende custom kalsörü çıktı customun içinde ise
    15 tane dosya çıktı bu dosyaların hangisini setol de misc filese yerleştircem anlayamadım. bu dosyaların içinde (w610_cda102568_7_r8a_generic_c_asia) dosyası yok nerden bulucam bu dosyayı şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
    selamlar
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.