TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1301. sayfa)
-
-
Turkcell IMS tarafında Mavenir'in çözümlerine geçtiği dönem 2G/3G kapalı iken VoLTE ile arama yapamama sorunu başladı. Şuan ne durumda bilmiyorum.
-
Havalimanındaki gerçek 5G'ye yakın, LTE'ye birleştirmeli N78 frekansında 100 MHz bant genişliğinde 5G NR teknolojili. Diğeri muhtemelen 1800 MHz'deki LTE frekansından çalıp 5G vererek verilen çakma 5G.
-
-
-
-
-
Dogrudur hocam ama tekrar dan gidince düzgün bir test yapacağım hareket etmeden. 5gye geçişimiz geç oluyor ama umarım yurtdışında yapılan hatarlardan ders alınıp düzgün bir şekilde yapılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ders aldıkları için tüm tarifelere zam yapıyorlar zaten. 5G geçişi ucuz bir şey olmayacak. Ekonomik koşullar da ortada olunca gerçek 5G değil de 4G frekanslarından 5G verip kullanıcıları kandıracakları gayet akla yatkın oluyor.
-
Antalya kemer istasyon eco modadan çıkamadı daha
Turkcell burdada cortlamış bu saatte 😂
-
-
-
Bursa İznik
Ekstra fatura çıkmıyor mu bu ülke dışına çıkınca?
Yurt dışı paketim vardı hocam, ondan sorun olmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Antalya Kemer
Antalya da 15 mhz 1800 kullanıyor
5 Taşıyıcı var Cihaz görmüyor
Ana yol üzerine bakan kuleyi sadece band 20 ile çalıştırıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet 1279 EARFCN orada açık, yanılmıyorsam 426 EARFCB de açık olması lazım.
Aslında oralarda CellMapper çalıştırsanız fen aolmaz, düzgün bir veri yok orada neredeyse hiç.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X