Güya ilk 2020de ilk Kullananlardan birisi olacaktık 5G yi |
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1314. sayfa)
-
-
2030 a yetisirse iyi. -
Ben markette yönetici iken 2G ile çalışıyordu pos cihazları ama şimdi sektörde olmadığım için bilemiyorum yine 2G ilemi çalışıyor. 3G yi kapatıp 4.5G ye bırakabilir frekansı komple operatörler.
-
Samsung 2G ,3G,4.5G modlarini kapattı. Misal telefonu 2G almak istesen o seçenek yok .
-
-
Samsung 6.1 sürümde var
4G yi kapatabiliyorsunuz
-
-
2G çok görmedim ama şu taşınabilir Pos cihazlarının büyük çoğunluğu 3G ile çalışıyor. Çok nadiren 2G olanları ve biraz da güncel 4G destekli olanları var.
Diğer ülkelerin yaptığı gibi 4G desteklemeyen bu tür cihazlar için 2G yi aktif tutup 3G yi kapatabilirler bence çok sorun olmaz.
-
Cihaz samsungmu tr yazılımmı -
Evet -
Bizde yok -
3gb tarife alıyoruz
43 Gb hediye dağıtıyor Vodafone ondan sonra gelde hız bekle 😀
Senelerdir şu önceliklendirmeyi düzeltmiyorlar
Tarife hakkım var bugün bitecek 1 ay sonra bitecek İnternetten düşüyor. Oda günlük daha bitmeden düşüyor
Allahtan 3 ay sonra bitecekten düşmüyor 😀
-
Her sene 1 sene sonra diyorlar 5G ihalesini ama o sene geliyor yine yok yine yok
-
5.1 benim sürüm A71 telefon daha güncelleme vermiyor Samsung
-
Aynen oyle hocam -
Samsung mu senin telefon ?
-
Katılıyorum sana
-
Turk telekomu mu Turkcelli mi bıraktın? İki hattın vardı galiba
-
3G destekli cihazlar araya gidebilir ama. -
3G cihazlar 2G ye bağlanıp devam eder. Zaten o cihazların amacı genelde çok ufak çaplı veri alışverişleri olduğu için iyi çeken 2G fazlasıyla yeter diye düşünüyorum.
Akıllı telefon meselesine girmiyorum bile, hala 3G destekli akıllı telefon kullanan varsa zaten o telefonun şimdiye kadar arama yapma hariç pek işlevini bırakmamışlardır onu da çok isteyen 2G ile yapmaya devam eder.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X