< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1339. sayfa)
-
-
Bende hiç kullanmadım ama Görür muhtemelen zaten uygulamada belli olur .
Bölgede başka kullanıcı da denk geldiğinde bakarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Honor 200, Honor 200 Pro modellerini kullanan var mı beyler aranız da?
Modemi nasıldır, şu an nasıl hız verir ve de seneye 5G geldiğin de nasıl hız verir tahminen, iyi midir?
Artık ekonomi zorluyor, en az 2-3 sene kullanılacak bu cihaz alınır ise, kullanan veya bu işler den anlayan varsa, cevap verirse sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
5g nin yayılması 5 yılı bulur. Bu kadar takılmaya gerek yok bence hocam
-
8sgen3 lü Poco F6 Vodafone hariç 500 ü geçiyor
ve 7+gen 2 li Poco F5 kullandım cihaz akıyor 7gen 3 de aşağı yukarı aynı performans verir
pro modeli daha mantıklı olur .👍
Teşekkürler cevabınız için hocam
Size Bi realme gt7 pro yakışır
17 kilometreden +100 Mbps alındı. Gariplik alındığı istasyon şehir merkezindeki istasyondu ve yakındaki başka bir şehir alçakta kaldığı için oradan sinyal alamıyordu. Oradan sinyal alsa 50 - 60 Mbps civarı görecekti. Ancak oradan sinyal alamadığı için dağ tepesinde yüzün üstünü almıştım. Tabi kullanım bu kadar yoğun değildi o zamanlar. Hücreleri de CellMapper'dan silip tekrar haritalamıştım ki çok çok geniş bir alanı kaplıyordu hücreler.
Burada operatöre özel bir şey yok. Kırsala sinyal veren yani gücü açık ve eğimi daha yukarı olan herhangi bir istasyon çok uzağı sinyal verebilir. Daha yüksek mesafelerde zamanlama farkları hissedilmeye başlandığı için performans düşmeye başlıyor.
-
Taşıyıcı birleştirme verisi bulamadım ama 4G'de muhtemelen bizim operatörlerin verebileceği tüm hızları verir. Ya da en kötü işe yarar hız alırsınız hani. 5G'de ise yongadan ziyade cihaz özelinde farklar olabiliyor. Üreticiler orta ve alt sınıfta cihazı ucuz tutmak ya da pahalılar ile arada ayrım sağlamak için ucuz komponentlerle vs. performansı düşürebiliyor. Amiral gemisi işlemcili bir cihazla 1.7 Gbps aldığımız yerde orta sınıf işlemcili cihaz 1 Gbps civarı almıştı. Aktif testler görülmeden, ve de o da 5G geldikten sonra işe yarar testler üretilebileceği için şuan çok kesin bir şey denemez.
Ancak tepe hızdan bağımsız her türlü işinizi verimli bir şekilde görecek hızlar verecektir 4G'de de 5G'de de.
-
-
-
Telekom kırsalda berbat ötesi
7+gen 2 işlemci ile 400 üzeri alırken 8sgen3 ile 500 üzeri hız veriyor
Iphone da göremiyor A15 işlemci ile .
-
Teşekkür ederim cevabınız için hocam
Evet güzel bir telefona benziyor, işlemcisi en yeni işlemci, Epey den baktım ama maalesef E-Sim desteği bulunmuyor imiş, oda olsaydı düşünecektim.
-
Bölge bölge degisiyor hocam Telekom kötü olduğu yerde çok kötü iyi olduğu yerde çok iyi ortası yok. Telekomun şebekesinin dahi olmayip Vodafone un 100+ hız verdiği çok yer var ama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X