Şimdi Ara

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.394
Cevap
103
Favori
796.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 13661367136813691370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dışarı da Türk Telekom (Roaming E-Sim); TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

Aynı yerde Vodafone; TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yarasın koçuma TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

Türk Telekom (E-Sim Roaming)

• TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• Muglali4848 kullanıcısına yanıt
    Vodafone un 5ca li sahası var mı yoksa max 4ca mi yapiyor?

• Mtnedm82 M kullanıcısına yanıt
    Nereden bakıyoruz 4ca 5ca olduğuna

Netmonster da BW yazan kisim

Yabancı şirketlere satmazlar Turkcelli geliyor bana .bir ara Azerbaycanli Şirket Neqsol talip olmuştu Bakcellin ,ve Vodafone Ukraynanin sahibi ,niye satmadilar bilmiyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

senin Görselde tarih yazan yerde yazıyor normalde .Tarih olduğu için yana kaymıştır.

Telekom 5 taşıyıcı Vodafone 4 taşıyıcı birleştirmiş .2100+1800+900+2600 yazan +800 daha olursa 5ca oluyor .

• Anemon198161 kullanıcısına yanıt
    Azercell'i de Turkcell kurdu, ortaklaşa bir şeyler yapılabilir belki ilerde.

• Yokizm kullanıcısına yanıt

Azercell ile bisey yapmazlar çünkü Azercell de bakanlığa bağlı bir kuruluş. Alsa alsa Neqsol alır bir çok ülkede başka yatırımları da var .

• Muğla Ortaca Dalyan radar tepesi
    TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

Hemen arkadaki evde oturmak istemezdim

Hahahahaha

Sahibinden kanser garantili ev

İyiki bazı kuleler dağda oluyor

• TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• Siceyy kullanıcısına yanıt
    Siceyyy bu ne hız

• Siceyy kullanıcısına yanıt
    Hızlar artıyor maşallah

• Arkadaşlar konuda yeniyim yalnız dünya ortalamasına baktığım zaman sanki bizim ülkede mobil internet hızları 5G'ye geçmememize rağmen iyi gibi geliyor. Aşırı hızlı olan ülkelere baktığın zaman nüfus ve yüzölçümü bakımından bize benzer özellikli ülkelere bakınca gözlemim bu. Örneğin ben Vodafone kullanıyorum olduğum bölgede yavaşta olsa hız iyileşmesi oluyor. Evimde 1-3-8 ve 20 bandlarından yayın alıyorum önceleri 5 mhz bant genişliği varken sonra 10 mhz oldu 1-2 haftadır 15 mhz oldu. Önceleri 5-10 mbps internet varken ki o zamanlar 3G de 15-20 Mbps hızlar alıyordum. Şimdi akşam saatlerinde 25-30 Mbps hız alıyorum. En yüksek hızı sabaha doğru 10 mhz bant genişliği ile 70 Mbps hız almıştım. 15 Mhz ile değişir mi bilmiyorum çünkü ev içinde İphone ile maksimum 3 diş çekiyor. Yani bütün baz istasyonlarını fiberle bağlasalar daha iyi sonuçlar çıkacak gibi geliyor tabi baz internet çıkış sorunu yaşıyorsa çünkü benim gördüklerim çoğunlukla fiberlink antenleri var tabi onlarında yüksek kapasitelileri var ama en azından pingler daha da düşer.

Konuda yeni olduğumdan yanlışım olmuş olabilir. Sizlerin görüşlerini de merak ediyorum. Yanlışım varsa düzeltin.

Not: Sabit internet tarafında kötüyüz ona şerh koymak isterim. Bir diğer konuda mobildeki kotalar onlarda yetersiz. Yanlış olmasın.

• msdos34 M kullanıcısına yanıt
    İyi olmasının nedeni dünyada kotalı mobil internet kullanan tek ülke biziz. Elin adamı ortlama aylık ,30-35 GB mobil data harcarken bizde bu rakam yarısı. Çünkü kota var. Onlar sınırsız a rağmen bu hızları alıyor çünkü yatırım var.

• 
Sayfa: önceki 13661367136813691370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.