Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vodafone un mükemmel hızı 00:02 de burada
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Hız testi yaparken bile kota su gibi azalırken bizim neyimize hızlı internet. Kaldırın şu lanet kotaları da özgür olalım artık! -
-
ILK MESAJA EKLEYINDE HERKES HANGI IL VE ILCEDE, HANGI CIHAZLA TEST YAPTIĞINI DA YAZSIN. YOKSA HİÇBİR ANLAMI OLMAZ PAYLASILAN TESTLERIN.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala kota değil hız tartışılıyor -
Bu gece verilen değerlerin hiç biri gerçeği yansıtmaz arkadaşlar bu sistem yeni başlıyor yani bu gece yeni devreye giriyor ilk baş aksamalar yaşanabilir ama şöyle sistem 10-15 güne oturursa asıl gerçekçi değerleri ozaman alırız.
Tabi burası Türkiye nekadarda oturur tartışılır :) ki daha 3 g tam oturduğu söylenemezken 4.5 g den fazla bir beklentiniz olmasın derim bakalım bekleyip göreceğiz ya Ada'm akıllı bir hizmet olacak yada 4.5 g deyip deyip operatörler bizi soyacak .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Herkes bir anda Speedtest yapınca baz istasyonları alev almasa bari
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet gerçek.
Arkadaşlar il ilçe eklerseniz en azından lokasyon tahminide yaparız bize yakın olanların değerleri diğer operatörlerde daha ii olursa ona geçeriz
LÜTFEN PAYLAŞIMLARINIZI LOKASYON İLE YAPINIZ
quote:
Orijinalden alıntı: false6
Evet gerçek.
Siz vodafone çalışanin galiba
-
Normal ayarlarda lte only yok ama benim tel xperia z2 *#*#7378423#*#* yaparak lte only seçebiliyorum. Tabi bu kod her telefonda farklı olabilir -
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X