Demekki Uuyosun konu üst konu olnca ondan sonra zaten full yenileme yaptım
O senin fikrin üst konu olduktan sonra 2 sıra eklendi.
quote:
Orjinalden alıntı: ANDREİ
quote:
Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE
quote:
Orjinalden alıntı: ANDREİ
quote:
Orjinalden alıntı: Death_Hunter
Tasoları Kim Sevmezdi Gelen Geçen Oynardı Çizilmesin Diye Saklardık Taso 1 2 3 Çıktığında Bakkal Coşmuştu ve Bizim Burda Benim Gibi Oynayan Yoktu Kazanıp Parayla Satardık Ne Günlerdi...Ayrıca Yalan Söylemiyorum Pokemonda 1 Bölüm Bile Kaçırmadım Digimonda Güzeldi..Keşke Tasoları Yine Çıksada Oynasak Gerçi Bizden Geçti
O zamanların tadı bambaşkaydı.Şimdi çıksa aynı tadı vermez.Zaten 18 yaşına geldik,bu yaşta sokakta taso oynamak biraz gülünç olur
Biraz değil baya bi gülünç olur
Haklısın
Biz de bir yerde toplanıp kimse görmeden oynarız Rezil olmayalım
şimdi ben bu pokemon crateri bayadır oynuyorum.ama pokemon göndermeyi bilmiyorum sen bilen arkadaş varsa lütfen söylesin??????
evetwww.pokedede.com alıntıdır bu ne emeği ne saygısı be başlarım emeğinede saygısınada
tebrikler güzel paylaşım
ABİ SÜPER OLMUŞ POKEMON 17 HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI
Abi charizardın 1.7 metre olması saçma değilmi ya sizce de
eline sağlık çok teşekkürler
O konuyu hortlattığın için mi? biraz daha beklese 1 yıllık konu olcakmış
çok güzel olmuş foruma böyle bir pokedex gerekiyodu
ya brakın şu konu jhorlamayı falan bilmemne hortlatmanınbi faydası varmı sölermisiniz boşa bi çaba gereksiz hortlatınca ne oluyo post kasınca ne oluyo size 1 milyarmı veriyolar bu forumlar paylaşım için hort post kasma falan gereksiz
Vay Be Şu Cevaplara Bak Andrei Abi Enterighi Ah Beee
sikortıl !
saol ;)
Bunlar Oyundan Oyuna Degisebilir....Ama Tip Ve Skilleri Hep Aynıdır.
way be özletmiş kendini iyice az mı oynuyoduk tasolarla, bizim mahalledeki Berkay'ı her yendiğimde babası gelip tasolarını geri alıyodu çocuğun..