Şimdi Ara

## Tüm Teledünya Kullanıcıları Konuya Bekleniyor ## Yeni Kanal Talepleri(Son Aşama) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
4
Favori
8.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazirki kanallari cikariyorlar olan kanallarin hd yayinlarini vermiyorlar bunlarin baska kanal eklemesini beklemeyin

• Ana mesaj kısa bir süre içinde konuya cevap yazanların taleplerine göre düzenlenecektir
  • Benim şahsi görüşüm ; Arap kanalları ve Arapça ne kadar konuşan kanal varsa TRT Arapça dahil yayından kaldırsınlar. Tek kanala bile razıyım . Sadece TRT1 bile olsun yeter.

Uzun lafın kısası televizyon dediğin cihaz saat 17:00 da başlayıp 24:00 da İstiklal Marşı ile bitecek ve tek kanal olacak , hayatın tadı o zaman nasıl çıkacak bakın görün , kanallara bakacak olursak nerede çokluk orada bokluk, insanların beyni omlet gibi oluyor. Bu dediğim olursa şayet , insanlar tek kanaldan sıkılırsa kalkar yürür hareket eder, arkadaşları ile yüz yüze konuşup, her türlü sosyalleşmede bulur kendini, kısacası sağlık bulur. Bu söylediklerim şu anki nesil tarafından hiç hoş karşılanmaz ama maalesef gerçek bu .

Kalın sağlıcakla,,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • (SAT1 ,RAİ1 ,PRO7) gelmesini istedigim ,kanallar.

• confuest kullanıcısına yanıt
    Zaman zaman Digiturk ile Digital Kablo tV arasında gidiyorum sonra vazgeçiyorum..

Çünkü Digiturk'te olmayan kanallar Digital Kablo tV'de var. Mesela fox crime, fx diğerleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet o kanalların gelmesini bende istiyorum. Bir de RTL, ZDF kanalları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 10 Haziran 2017; 18:35:31 >
  • serdarski, bu kanallar gelirse, zaten fazla birşeyler beklemiycem digital kablo tv' den yeterli olacak. fazla bir beklentimde yok kafi olacaktır biz aboneler için!

• tv 8.5 bile gelmedi siz rai diyosunuz. milli maçı izleyemicez bugün.

• History Chanel 👍

• S Sport gelsin yeter birde sinema kanallarını adam etsinler. Formula 1'i izleyebilmek için D-Smart'a geçmek zorunda kaldım.
  • Eurosport 2

• BBC Earth HD
  • Tv8.5 yok a2 var ama hdsi yok. Turksatta canakla izlenio bu kanallar. Her ikisi de hd yayin yapiyo turksatta kablotv de olmamasi enteresan

• tivibu spor. Şifresiz bir süredir dsmart ve digiturk turksat kullanıcıları izleyebiliyor.
  • Yeni kanallar Eylül ayında mı gelecekmiş?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.