Şimdi Ara

TÜM TİPOCU ARKADAŞLAR, 18 MAYISTA İSTANBULDAYIZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BU ORGANİZASYON YENİ BİR TOPİC İHTİYACI GEREKTİ,

TARİH: 18 MAYIS 2007
    YER: İSTANBUL

MEVKİ:....

ARKADAŞLAR ON KİŞİ KATILMAYA HAZIR,
    DİĞER ARKADAŞLARDAN DA KATILIM BEKLİYORUZ.

HER DÜŞÜNCEYE VE ALTERNATİFE AÇIĞIZ.

• arkadaşlar 18 mayıs hepimiz için uygun olabilir,
    çünkü 17 si cumartesi
    19 u da pazartesi ama tatil
    valla teşriflerinizi beklerim.
  • yapmayın yaw o haftasonu kuzenin düğünü var ank.ya gitmem lazım..
    daha sonraki hafta sonu olsun gelirim..
  • en sonunda bende bu işten vazgeçiyorum arkadaşlar,
    ya kimse sanal alemdeki kardeşliğini gerçek hayata taşımak istemiyor
    ben yokum bu işte artık arkadaşlar kusura bakılmasın lütfen.
    iki üç kişi haricinde kimse olumlu yaklaşamıyor.

zaten buradan da anlaşılıyor ki; minimal düzeyde tipo cular, makro düzüeyde fiatçılar bir araya gelemez
  • My TİPPO KARDEŞ...

ÇOK GÜZEL Bİ ORGANİZASYON DÜŞÜNÜLMÜŞ AMA, YER OLARAK İSTANBUL OLDUĞU İÇİN ???

BEN DENİZLİ'DEYİM İŞTEN GÜÇTEN ZOR... HAFTA SONU BİLE KENDİME ZOR VAKİT BULABİLİYORUM... BU YÜZDEN BENİM BU FİKRE SAYGIM SONSUZ AMA FİLİ OLARAK TEŞRİF ETMEM OLUMSUZ...

DÜNCELERİN İÇİN SAĞOL...
  • yok kardeşim sağol gelmen gerekli değil düşünmen de yeter
    ama bu konu için yeni topic bile açtım ama ilgisiz kalındı
    tipocu arkadaşlarımız demek ki sanal arkadaşlıklarının devamını ve bunun gerçekte de bir dostluğa dönüşmesini istemiyorlar

BAKSANA YORUM YAPAN BİLE YOK
    ne burda ne de asıl topic imizde
    quote:

Orjinalden alıntı: 20 AK 362

My TİPPO KARDEŞ...

ÇOK GÜZEL Bİ ORGANİZASYON DÜŞÜNÜLMÜŞ AMA, YER OLARAK İSTANBUL OLDUĞU İÇİN ???

BEN DENİZLİ'DEYİM İŞTEN GÜÇTEN ZOR... HAFTA SONU BİLE KENDİME ZOR VAKİT BULABİLİYORUM... BU YÜZDEN BENİM BU FİKRE SAYGIM SONSUZ AMA FİLİ OLARAK TEŞRİF ETMEM OLUMSUZ...

DÜNCELERİN İÇİN SAĞOL...
  • kardeş aslında bu olayı yapmak lazım ama denizlili hemşomun dediği gibi istanbul çok uzak bende denizliden 110 km daha yakınım istanbula ama mesela ortak bir yer olabilir tüm anadoluya göre, buda muhtemelen ankara olabilir ve anıtkabir ziyateri felan süslenebilir bir organizasyon ve ses getirir ama katılımın yüksek olması gerekli, 3-5 kişi ile olacaksa hiç olmasın daha iyi veya başka bir öneri, bölgeler oluşturulup aylık dönemlerde toplantılar yapılır, en azından her kez kendi bölgesini tanır samimiyetini güvenilirliğini öğrenir ve sonrada genel bir organizasyon yapılır ve en azından kaç kişinin geleceğini az çok biliriz o zaman,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: f_sen03

kardeş aslında bu olayı yapmak lazım ama denizlili hemşomun dediği gibi istanbul çok uzak bende denizliden 110 km daha yakınım istanbula ama mesela ortak bir yer olabilir tüm anadoluya göre, buda muhtemelen ankara olabilir ve anıtkabir ziyateri felan süslenebilir bir organizasyon ve ses getirir ama katılımın yüksek olması gerekli, 3-5 kişi ile olacaksa hiç olmasın daha iyi veya başka bir öneri, bölgeler oluşturulup aylık dönemlerde toplantılar yapılır, en azından her kez kendi bölgesini tanır samimiyetini güvenilirliğini öğrenir ve sonrada genel bir organizasyon yapılır ve en azından kaç kişinin geleceğini az çok biliriz o zaman,

valla arkadaşlar böyle birden büyük bi organizasyon yapmak her yiğidin harcı değil..benim önerim önce aynı şehirdeki tipocu arkadşlar birbirleriyle tanışssın daha sonra yakın şehirlerdeki tipocular daha sonrada en büyük organizasyon olan tek bi şehir uygulaması bence daha olumlu sonuclar doguracktır..öneri..

• quote:

Orjinalden alıntı: bursatipo

quote:

Orjinalden alıntı: f_sen03

kardeş aslında bu olayı yapmak lazım ama denizlili hemşomun dediği gibi istanbul çok uzak bende denizliden 110 km daha yakınım istanbula ama mesela ortak bir yer olabilir tüm anadoluya göre, buda muhtemelen ankara olabilir ve anıtkabir ziyateri felan süslenebilir bir organizasyon ve ses getirir ama katılımın yüksek olması gerekli, 3-5 kişi ile olacaksa hiç olmasın daha iyi veya başka bir öneri, bölgeler oluşturulup aylık dönemlerde toplantılar yapılır, en azından her kez kendi bölgesini tanır samimiyetini güvenilirliğini öğrenir ve sonrada genel bir organizasyon yapılır ve en azından kaç kişinin geleceğini az çok biliriz o zaman,

valla arkadaşlar böyle birden büyük bi organizasyon yapmak her yiğidin harcı değil..benim önerim önce aynı şehirdeki tipocu arkadşlar birbirleriyle tanışssın daha sonra yakın şehirlerdeki tipocular daha sonrada en büyük organizasyon olan tek bi şehir uygulaması bence daha olumlu sonuclar doguracktır..öneri..

evet hemşerimin dediği doğru arkadaşlar. istanbula çok yakınız belki ama çıkıp gidilmiyor öyle biryerlere

• arkadaşlar ben ankaralıyım
    buna rağmen üyelerimizin çoğu ist de diye istanbul da buluşalım dedim
    fakat kimse rağbet göstermedi bu konuya
    ya kimse gelmese bile bi mazeret belli ederek gelemiyorum desin
    adamın zoruna gidiyo arkadaşlar
    bundan sonra da herkes sanal alemde dostluğuna devam etsin
    ankaralı fatih bu konuya noktasını koymuştur artık
    isteyen istediğini yapsın sadece başarılar dilerim
  • My TİPPO arkadaşım fikrin çok güzel fakat uygulaması çok güç. Herkesin aynı zamanda aynı yerde toplanması çok zor bir durum. Daha öncede forumda bu denendi fakat sadece 2 kişi buluşabildi. Ama bu iyi niyetli girişimin için çok teşekkür ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: My TİPPO

arkadaşlar ben ankaralıyım
    buna rağmen üyelerimizin çoğu ist de diye istanbul da buluşalım dedim
    fakat kimse rağbet göstermedi bu konuya
    ya kimse gelmese bile bi mazeret belli ederek gelemiyorum desin
    adamın zoruna gidiyo arkadaşlar
    bundan sonra da herkes sanal alemde dostluğuna devam etsin
    ankaralı fatih bu konuya noktasını koymuştur artık
    isteyen istediğini yapsın sadece başarılar dilerim
  • Bu organizasyonu, doğum günümde yapıyorsunuz...Bende uğurlu bir insanım Umarım güzel geçer gününüz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.