quote:Orjinalden alıntı: Arkeryus07 quote:Orjinalden alıntı: beratmirzaloglu Post kasmak nedemek ki ? dhdekı msj sayını cogaltmak tabi gereksiz mesajlarla paylaşım yap mesajlar kurban olsun
quote:NbcHeroes tabi gereksiz mesajlarla paylaşım yap mesajlar kurban olsun Tamam oke olmas bidaha :)
quote:Orjinalden alıntı: Paladin Artix FSM'nin ki gibi büyürse yararlı bir konu olabilir. Bu haliyle yararsız mı lem. Ayip ettin
quote:Orjinalden alıntı: superalican quote:Orjinalden alıntı: Paladin Artix FSM'nin ki gibi büyürse yararlı bir konu olabilir. Bu haliyle yararsız mı lem. Ayip ettin Güzel, yararda bide hangi siteden bulduğunu yazsan.
quote:Orjinalden alıntı: Paladin Artix Error Error:Fighting'deki traineri yanlış yazmışşın:traingrounbd değil trainground olcak. Özür olm oluyo öyle arada yazım yanlışları
quote:Orjinalden alıntı: BlackRap quote:Orjinalden alıntı: guray_tr karışık pokeler için dh_trainer kendi yapımım Ben Hep dh_trainer Kullanıyorum Türü Farketmez Bana Göre Sonuçta Kaslıyo Ya saol kardeş hem o trainerin avantajı efsanelerden oluşuyo (ben kurdum :) ) up onemli bence