tüm türkiye olayını anlamadım ev tlefonlarına mı yoksa diğer opratörlere + ev teleofnlarına mı?
hepsi içinde
35 liraya kamu tarifesi çıktı 1200 dakika her yöne ben ondan kullanıyorum bence çok daha iyi ama bir de turkcell de sms olsa
quote:
Orjinalden alıntı: Voldroy5
35 liraya kamu tarifesi çıktı 1200 dakika her yöne ben ondan kullanıyorum bence çok daha iyi ama bir de turkcell de sms olsa
sizinkisi de süper ama bide sms olayı olsa sizin tarife süper olur
yalnız avea nın bu olayı gerçekten bence güzel
Onu bunu bırakında bu 19 kontöre 500 yada 5000 kampanyasına kimleri neye göre seçiyorlar benim annem mesajlaşma bilmez yazmaz atmaz da üstelik benim numaram ondan daha eski fakat ona 19 sms e 500 yada 5000 yapabileceğiyle ilgili mesaj geldi. biz hala 39 kontör veriyoz
quote:
Orjinalden alıntı: memcho
Onu bunu bırakında bu 19 kontöre 500 yada 5000 kampanyasına kimleri neye göre seçiyorlar benim annem mesajlaşma bilmez yazmaz atmaz da üstelik benim numaram ondan daha eski fakat ona 19 sms e 500 yada 5000 yapabileceğiyle ilgili mesaj geldi. biz hala 39 kontör veriyoz
sms kullanmayanlara geliyor genelde yada özel kişilere
1100a 30 dakika için istek gönderdim. sizin için tanımlı değildir diyor. bana tanımlı olan 2200 avea içi dakika. her yöne olayına nasıl tanımlatacağız kendimizi. k afalarına göre mi belirliyorlar. acaba müşteri hizmetlerini arasak tanımlarlar mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme