Şimdi Ara

TUM UCAK SIMULASYON OYUNLARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BILIYORUM COK KONU ACTIM AMA HERKES AYRI TELDEN CEVAP VERİYOR BU BANA YARDIMCI OLMUYOR SİMDİ HERKES BENİM YAPTIGIM GİBİ YAPSIN HARİCİ YORUM YAPMAYALIM LÜTFEN ! ! !

OYUN ADI : MİG 29 FULCRUM
    TÜR : SAVAŞ / GOREV
    MULTİPLAYER : YOK
    GRAFİKLER 6/10 (10 UZERİNDEN 6 ANLAMINA GELİYOR ( TAMAMEN KİŞİSEL ) )
    BOYUT :110 MB
    SİSTEM GEREKSİNİMLERİ : Windows 95 / Processor: PII 300 MHz / DirectX 3 / 32 MB RAM / Free hard drive space: 400 MB / Sound Card
    KISA BİR AÇIKLAMA : OYUN SAVAŞ OYUNUDUR BOYUTU KÜÇÜK KOTA DOSTUDUR YOLCU ALMA VERME GİBİ İÇERİKLER YOKTUR 40 GOREW VARDIR UÇAK SAYISI SINIRLIDIR

OYUN ADI : FLİGHT SİMULATOR X
    TÜR : SERBEST / GOREV
    MULTİPLAYER : VAR
    GRAFİKLER : 9/10
    BOYUT : 4 GB (EKSİZ )
    SİSTEM GEREKSİNİMLERİ : * Windows XP SP2 / Windows Vista * Processor: 1.0 Ghz * RAM: Windows XP SP2 - 256MB, Windows Vista – 512MB * Hard Drive: 14GB * Video Card: 32MB DirectX 9 compatible * Other: DX9 hardware compatibility and audio board with speakers and/or headphones * Online/Multiplayer Requirements: 56.6 kbps or better for online play
    KISA AÇIKLAMA: İSTER SERBEST İSTER YOLCU AL VER İSTER İNTERNETTEN DOSYA İNDİR MODİFİYE YAP ONLİNE OYNA DAHA NELER NELER HEPSİ BU OYUNDA FAKAT SİSTEM GEREKSİNİMLERİ ASLINDA COK DUSUK İSTİYO FAKAT SİZİN EN AZ 1 GB RAM 512 MB EKRAN KARTINIZ OLSUN BU BİLE KASAR

• quote:

Orijinalden alıntı: uluhancan

ARKADASLAR BILIYORUM COK KONU ACTIM AMA HERKES AYRI TELDEN CEVAP VERİYOR BU BANA YARDIMCI OLMUYOR SİMDİ HERKES BENİM YAPTIGIM GİBİ YAPSIN HARİCİ YORUM YAPMAYALIM LÜTFEN ! ! !

OYUN ADI : MİG 29 FULCRUM
    TÜR : SAVAŞ / GOREV
    MULTİPLAYER : YOK
    GRAFİKLER 6/10 (10 UZERİNDEN 6 ANLAMINA GELİYOR ( TAMAMEN KİŞİSEL ) )
    BOYUT :110 MB
    SİSTEM GEREKSİNİMLERİ : Windows 95 / Processor: PII 300 MHz / DirectX 3 / 32 MB RAM / Free hard drive space: 400 MB / Sound Card
    KISA BİR AÇIKLAMA : OYUN SAVAŞ OYUNUDUR BOYUTU KÜÇÜK KOTA DOSTUDUR YOLCU ALMA VERME GİBİ İÇERİKLER YOKTUR 40 GOREW VARDIR UÇAK SAYISI SINIRLIDIR

OYUN ADI : FLİGHT SİMULATOR X
    TÜR : SERBEST / GOREV
    MULTİPLAYER : VAR
    GRAFİKLER : 9/10
    BOYUT : 4 GB (EKSİZ )
    SİSTEM GEREKSİNİMLERİ : * Windows XP SP2 / Windows Vista * Processor: 1.0 Ghz * RAM: Windows XP SP2 - 256MB, Windows Vista – 512MB * Hard Drive: 14GB * Video Card: 32MB DirectX 9 compatible * Other: DX9 hardware compatibility and audio board with speakers and/or headphones * Online/Multiplayer Requirements: 56.6 kbps or better for online play
    KISA AÇIKLAMA: İSTER SERBEST İSTER YOLCU AL VER İSTER İNTERNETTEN DOSYA İNDİR MODİFİYE YAP ONLİNE OYNA DAHA NELER NELER HEPSİ BU OYUNDA FAKAT SİSTEM GEREKSİNİMLERİ ASLINDA COK DUSUK İSTİYO FAKAT SİZİN EN AZ 1 GB RAM 512 MB EKRAN KARTINIZ OLSUN BU BİLE KASAR

Neden boyutu düşük olduğu anlaşıldı

• @uluhancan, tam olarak yapmaya çalıştğın nedir? Oyunlar hakkında kısa bilgileri verip bunları biraraya toplamakmı? Bu oyunları karşılaştırmak mı? Ne soruyorsunda herke farklı cevap veriyor?
  • adam belliki hepimiz için iyi bişi yapmaya çalışıyor sizde adamın emeğini boşa çıkardınız tebrikler yani adam tüm simülasyon oyunlarını demekki bir hevesle bir arada toplamak istemiş ve bizim için bizde bunları görücez karşılaştırcaz hangisinin iyi hangisinin kötü olduguna kara vericez arkadaşım ama sizin sayenizde bole bisi olamaz artık
  • Bu ne böyle ya. Simulasyon konusunda sizin tarafınızdan açılmış bir sürü konu var. Kafanıza göre konu açmayı bırakın. Mod arkadaşlar da forumla biraz daha ilgilensinler. Bölüm çöplüğe dönmüş.
  • BÜYÜK HARFLERLE GÖZLERİMİZİ KANATMAYI BIRAKIN ARTIK.

Tamam?
  • Ad=Tom clancy's hawx
    Tür=Savaş-görev
    Multi=var
    Grafik=10/7
    Boyut=6Gb civarı
    Sistem Gereksinimi=yüksek
    Açıklama=Arcadedir, pistten kalkıp,inemiyoruz mermi çok fazla makinalı tüfek vs var.levelli ilerlerdikçe güzel uçaklar açılıyor görevleri vardır sp de yanındaki uçakları taarruza gönderebilir yada defansa çekebilirsin
    inşallah yeterli olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aghohawa

adam belliki hepimiz için iyi bişi yapmaya çalışıyor sizde adamın emeğini boşa çıkardınız tebrikler yani adam tüm simülasyon oyunlarını demekki bir hevesle bir arada toplamak istemiş ve bizim için bizde bunları görücez karşılaştırcaz hangisinin iyi hangisinin kötü olduguna kara vericez arkadaşım ama sizin sayenizde bole bisi olamaz artık

Keşke bütün simulasyon oyunları 6-7 satırla değerlendirilebilseydi, ne güzel olurdu o zaman dimi? Peki Flight Simulator X için "Tür=Görev-Serbest" deyince tam olarak ne anlaşılıyor, bende bunu merak ettim. Adamlar bunu hiçmi düşünememişlerde FS için 4 tane ayrı üst konu açılmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.