Şimdi Ara

Tüm windowslar da kötü performans sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle belirteyim tüm windows sürümlerinde berbat bir performans alıyorum genelde windows 8 Kullanırdım eski sistemimde Athlon X2 64 mimarisinden işlemci ve ddr2 ram ile şimdikinden iyi performans Alıyordum,Ama şimdi çok can sıkıcı performans alıyorum,işte şimdi ki sistemim;
    -Pentium G3258 3.2Ghz
    - 2GB gskill ddr3 1333mhz
    -Gıgabyte H81M S2V
    Geriye kalan kasa,psu ve hdd aynı,şimdiki işletim sistemim Windows 8.1 Pro X64; Açılış ve kendine gelmesi 5 dakika civarı açıldıkdan sonra performans berbat değil ama kötü gerçekten de kötü ve disk kullanımı yüksek değil genelde tüm o disk kullanımını düşürme yöntemlerini Denedim o yüzden Web de falan gezinirken %5-10 civarında ama yavaş ve hantal takılıp duruyor ara ara hiç bir aygıt kullanımı Yüksek olmasa bile bir klasörü açmaya kalksam askıda kaldığı oluyor sistemin ve windows 7'den bahsetmiyorum bile gerçekten tabiri caiz ise "REZALET!" Gerçekten de böyle bir sorunum var oyun perfomansında artış var ama işte genel sorun böyle yardım edin cevap yazın Lütfen bir nebze etkisi olsa gene iyi ve Ana kart UEFI Ayarı; "Windows 8 & After" ve açık yardımlarını bekliyorum.

• Ramin çok az 32bit işletim sistemiyle daha iyi performans alırsın.
  • iyi bir etki edermi çünki daha önce 4 GB 667MHZ Kullanıyordum 64bit de ve X64 tabanlı işlemci diyor fark edermi?
  • 32bit işletim sistemi daha az ram kullanıyor. 2 gb ram ile daha verimli çalışır. Ayrıca PC'nin görev yöneticisinden ne kadar ramin boş kaldığına bak. O şekilde ram'inin yetip yetmediğinide anlayabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.