yav şu yok bu yok dersek en iyi on a 30 tane oyun sokmuş oluruz bakalım neler yok diye şikayet ediyorsunuz
Shenmue Ico God of War (şikayet var ama hangi gow için belli değil) Gears of War Diablo (şikayet var ama hangi Diablo için belli değil) Tekken (şikayet var ama hangi Tekken için belli değil) Half Life 1 Socom serisi (seri olarak koymaları zaten saçma olurdu) Mgs serisi (seri olarak koymaları zaten saçma olurdu) Far Cry Pes-We
neticede şu yok bu yok diye şikayet etmek pek mantıklı değil malumunuz "güzel" "iyi" gibi kavramlar göreceli yani kişiden kişiye değişen kavramlar onun için böyle listeleri ciddiye alıp size demeyelim (ama gerçektende seçme kriterlerini merak ediyorum herhalde bir oyunun iyi olması için nintendo konsoluna çıkması gerekiyor) ha bana kalsa bende nasıl olurda bir PoP oyunu listede olmaz derim. ayrıca şu süper mariodan nefret ediyorum nintendo batsa da kurtulsak yav iğrenç muslukçu maryonun zibilyon tane oyunu var yeter artık.
mario mu
mauahha mario batar mı yahu :D dünyanın en çok satan oyunu 150 milyon mu ne satmış hayvan oyun dünyada
Sen gene bee MOD kesildin başımıza.Ota moka Conma olm
Yanlız burda bişey dikkatimi çekti.ezik oyunlar arasında kapışıyorlar.Halo tetrisi sollamış hayret yawmario dan kaçamamış yanlız
MARİO FUN CLUB kuralım arkadaşlar
bu listeye bakıp bakıp gülüom nasıl mgs koymazlar yaw
quote:
Orjinalden alıntı: beko1234
bu listeye bakıp bakıp gülüom nasıl mgs koymazlar yaw
Bana bıraksan ben de koymam.. Kendime göre seçerim oyunları..
yüz karası bir liste
NBA 2K7 neden yok ki bence en güzel ve en gerçekci spor oyunu
Resident evil 4 u almıslar yaaa, bakın bakalım 97 senesinde resident evil 1 gibi bi oyun nasıl cıgır acmıs oyun dunyasında, o demolar, gercek goruntuler, oyun zekası, gerilim, bu listeyi yapanlar... neyse simdi azımı bozmıyayım, bu arada nerde street fighter.. tobe tobe....
quote:
Orjinalden alıntı: Blacknight
arkadaşlar ntvmsnbc de gezinirken bi daha gördüm ve çok saçma bir liste benceHalo nasıl ilk 10 a girmiş onları sollayan çok güzel oyunlar var.God of war var burnout falan çok güze oyunlar.bu liste neye dayanarak yazılmış acaba?
1. Legend of Zelda: Ocarina 2. Resident Evil 4 3. Super Mario 64 4. Half Life 2 5. Super Mario World 6. Zelda: A Link to the Past 7. Halo: Combat Evolved 8. Final Fantasy XII 9. Tetris 10. Super Metroid
Bi de şu açıklamaya bakın :
Michigan ve Texas üniversitelerince yapılan araştırmaya göre, erkek çocuklar, hafta içi günde 58 dakika ve hafta sonu günde 1 saat 37 dakikayı oyun konsollarının başında geçirirken, kızlar hafta içi 44, hafta sonu da günde 1 saat 2 dakika oyun oynuyor.
kızlar 1 saatten illa ki 2 dakika fazla mı oynuyor.2 dakika bitiyo çabuk kapatt.anladık ortalamasını alıyorlar da saçma olmuş açıklama da liste de.EDGE e
starcraftsız ilk 10 mu olurmuş
where is the Yoshi's Story
ilk 4sıradaki oyunlar bence kesinlikle gerçek yerlerini hakediyor ama coğu arkadaşın dediği gibi mgsyi koymamaları büyük bi hata bence
bir de süper mario kardeşlerle dalga geçerler....(birileri)
ilk beşte iki mario oyunu...
hmm.....
quote:
Orjinalden alıntı: rodec
bir de süper mario kardeşlerle dalga geçerler....(birileri)
ilk beşte iki mario oyunu...
Öyle Mario diyip hafifa alma super oyundur Mario'un ilk oyunları hala oynarım ama ilk 5'e girecek kadar da değil yahi yuh be...
öyle deme dostum mario64 gerçektende klas bir oyundur nintendo 64 döneminde sadece mario64 için playstation1den vazgeçip nintendo64 alan yüzlerce insan var dünyada birde şimdi yeni mario olarak mario galaxy çıktı yakında oda girer listelere