Şimdi Ara

Tüm Zamanların Rekoru $1 = 8.1355₺ (27.10.2020)[REKORLAR TARİHLERİYLE] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
9.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dolar çakılmaya devam ediyor, konu başlığını güncelleyiniz!

• trollcüklerin zırvarlarından sonra gerçeklere dönelim.

Türkiye diğer gelişmekte olan ülkeler ile paralel ilerliyor.

1 Ocak 2020'den itibaren %25-35 arasında değer kaybı yaşadı gelişmekte olan ülke yere para birimleri (rand,peso,real,tl vesaire).

İsteyen buradan bakabilir.

https://tr.investing.com/currencies/single-currency-crosses

Salgın da ikinci dalga olmaz ise gelişmekte olan ülkelerin tekrar toparlanma yaşayacağını düşünüyorum.

JP Morgan Dolar sat TL al tavsiyesi ve Dolar/TL 6.6 ve 5.5 teknik hedefleri gerçekleşirse güzel olacak.

Dolar/TL'de kritik seviye 7.65.

• Dolar çakıldı 7.49 dış güçlere gününü gösterdik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İl teber

trollcüklerin zırvarlarından sonra gerçeklere dönelim.

Türkiye diğer gelişmekte olan ülkeler ile paralel ilerliyor.

1 Ocak 2020'den itibaren %25-35 arasında değer kaybı yaşadı gelişmekte olan ülke yere para birimleri (rand,peso,real,tl vesaire).

İsteyen buradan bakabilir.

https://tr.investing.com/currencies/single-currency-crosses

Salgın da ikinci dalga olmaz ise gelişmekte olan ülkelerin tekrar toparlanma yaşayacağını düşünüyorum.

JP Morgan Dolar sat TL al tavsiyesi ve Dolar/TL 6.6 ve 5.5 teknik hedefleri gerçekleşirse güzel olacak.

Dolar/TL'de kritik seviye 7.65.

Tüm Zamanların Rekoru $1 = 8.1355₺ (27.10.2020)[REKORLAR TARİHLERİYLE]

por favor'un ışığını sende görüyorum. tahminlerinin gerçekleşmemesi üzerine de neler yapacağın konusuna açıklık getirirsen daha iyi olurTüm Zamanların Rekoru $1 = 8.1355₺ (27.10.2020)[REKORLAR TARİHLERİYLE] 

• İl teber İ kullanıcısına yanıt

Ahaha deha kardeşim biz 2018'den beri yüzde 90 değer kaybettik zaten.

Üstüne yüzde 17 kaybettik birde bu sene dalgalı kura müdahale edip 30 milyar dolarıda çöpe attık.

Adamlar döviz yakmadan sadece bu sene kaybetti.

2017'de brazilya reali.0.7 liraydı şimdi 1.4 lira.

Birde teknik analiz grafiğe bakılarak yapılır. 3 gramdan fazla beyni olan hiçbir yatırımcı sadece grafiğe bakmaz. Zaten ciddiye almaz. Bir tek sen alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 14 Eylül 2020; 14:23:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılbaşından beri kelimesinden ne anlıyorsun sen ? "Yılbaşı" diyorum 2018 - 2017 diyorsun.

2018 ile ilgili bilgi yazsam onu yazarım zaten Tüm Zamanların Rekoru $1 = 8.1355₺ (27.10.2020)[REKORLAR TARİHLERİYLE] 

@amadeus99

• quote:

Orijinalden alıntı: İl teber

Yılbaşından beri kelimesinden ne anlıyorsun sen ? "Yılbaşı" diyorum 2018 - 2017 diyorsun.

2018 ile ilgili bilgi yazsam onu yazarım zaten  

@amadeus99

Yılbaşından bu yanayı anlıyorum.

Yılbaşından beri biz milyarlarca dolar yaktık ve 3 senedir zaten hayvan gibi değer kaybetti TL diyorum.

Brezilya reali falan 2 kat değerlendi zaten tl'ye karşı bu zamana kadar.. Adamlar salgında fecii durumda,onlar ilk kez değer kaybediyor dolayısı ile yeni yıldan bu yana olanlar pek anlamlı veriler değil diyorum. Bu arada halen dolar yakıyoruz.

Ha sen anlıyor musun elbette anlıyorsun. Ama yediğin ayarı sindirmen imkansız. O yüzden böyle saçmalıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 14 Eylül 2020; 15:15:39 >

• Merkur M kullanıcısına yanıt

rekor 7,53 oldu güncelliyorum

• 7,5405

• yaya kaldınız mı he?

• @ldr1907 7.50'yi savunuyorduk en son, ne oldu o iş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Sıkıntı değil 8'i de savunuruz. Ben şunu anlamıyorum. Bu millet dolarla mı maaş alıyor? Hayır. Dolar borcu mu var? Hayır. Ekmeğini dolarla mı alıyor? Hayır. O zaman ne bu tantana ben anlamıyorum. Sayın Albayrak bu hakikati dile getirince tepki alıyor. Ama kimse yanlış söylüyorsun, haksızsın diyemiyor. Çünkü hepsi doğru.

• Vay anam bu ne hız yavaş la yavaş, dolarmısın dolmazmısın.

Dün dolar alacaktım karar verememiştim, düşer diye düşündüm, ama bu kadar hızlı düşeceğini düşünemedim!

Dolar alan yay kalır diye diye kandırıldık!

• ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Ciddimisin dalga mı geçiyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

@ldr1907 7.50'yi savunuyorduk en son, ne oldu o iş

Şimdi 7.55' e set çekerler. Nerede yuvarlak sayı var oraya barikat kuruyorlar, 100 defa yaptıkları hatalardan bir türlü ders almayacaklar Tüm Zamanların Rekoru $1 = 8.1355₺ (27.10.2020)[REKORLAR TARİHLERİYLE] Tüm Zamanların Rekoru $1 = 8.1355₺ (27.10.2020)[REKORLAR TARİHLERİYLE] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Redeemertr

Şimdi 7.55' e set çekerler. Nerede yuvarlak sayı var oraya barikat kuruyorlar, 100 defa yaptıkları hatalardan bir türlü ders almayacaklar   

Alıntıları Göster

• V şeklinde ekonomilerde dolar böyle olur...

• Anadolu islamcı kasabalarının ve keyman adasındaki şehirli özal neslinin 20 yıldır biriktirdiği doları bozsa anında 6 liranın altına gelir.

Bu iki milliyetçi gruptan ülke için dolarları bozmasını bekliyoruz.

O zamana kadar oyna devam...

• üşüyoruz reis Tüm Zamanların Rekoru $1 = 8.1355₺ (27.10.2020)[REKORLAR TARİHLERİYLE] 

• Edit : Bankalara göre 7,59

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.