Şimdi Ara

Tümer: Ben kendi adima vicdanen rahatim, diger arkadaslarimi bilemem?! :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kadircan

hurriyetden alınmıştır
    akılalmaz iddia:
    yaptığı hata ile beşiktaşın maglubiyetinde rol oynayan cordobanın mactan 1 gun once mondragonun evinde oldugu belirlendi.beşiktaş yöneticisi bülent deriş futbolcusu hakkında ağır konuştu.ceza çıkmazsa istifa edeceğim dedi.beşiktaştan ayrılması beklenen cordobanın 2003-2004 sezonunda düşen formu nedeniyle şike yaptıgı 11 puan onde olan besiktasin sampiyonlugu kaybettigi soylenmisti.

TÜM BU KAPSAMDA PENLATI POZİSYONUNDA VE SON SANİYEDE Kİ PASI İLE CORDOBA İCİN HELE HELE SON MACİ OLAN KALECİ İCİN KOTU DUSUNMEMEK ELDE DEGİL.
    BESİKTASIN BU KALECİLERİDE HEP SATICIMI OLUYOR NE.ZALAD DA GALATASARAYA COK KIYAK YAPMIŞTI

ADNAN POLATIN HAFTALARDIR YAPTIĞI SON 3 HAFTADA BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ AÇIKLAMALARIDA BUNLARA İŞARET HERHALDE.

Bülent Demirlenk'te BJK'lı yöneticiler ve taraftarlarla sözde yemek yemişti.

Bu medyanın ağzı torba değilki. Raiting için sallıyorlar gitsin.

Tümer'in açıklamalarını dinlemedim ama böyle bir açıklama yaptıysa diğer arkadaşlarına ayıp etmiş. Yenilmiş olmanın verdiği moral bozukluğuyla böyle bir şey söylemiş olabilir.
    Bence BJK takım olarak elinden geleni yaptı.

• Bence de Beşiktaş takımı elinden geldiği kadar oynamıştır. Ama Cordoba için ayrı bir parantez açmak lazım. Bu işte şike vardır demiyorum ama birşeylerin de olduğu gerçek. Cordoba klasında bir kaleci ne o penaltıyı yaptırır ne de son saniyede ki degajı. Galatasaraylı arkadaşlarda olayı yanlış anlamasın. Onlar da mücaledelelerini gösterdiler tabi ki ama Cordoba bana göre dün gecenin en kuşkulu adamı. Ayrıca Fenerbahçe Beşiktaş'tan medet ummadı, ummasın da zaten. Son hafta maçını alır şampiyon olur. Bu da böyle biline...
  • BJK li arkadaşları tebrik ederim gerçekten iyi mücadele ettiler haksılık etmemek gerekir tamamen şansızca yenilen bigoldü kimse öküz altında buzağı aramasın.
    Zaten gs nin maçları bizi ilgilendirmiyo isterse 5-0 yensinler biz denizliyi geçip şampiyon olacağız bundan hiç şüphem yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

Bence de Beşiktaş takımı elinden geldiği kadar oynamıştır. Ama Cordoba için ayrı bir parantez açmak lazım. Bu işte şike vardır demiyorum ama birşeylerin de olduğu gerçek. Cordoba klasında bir kaleci ne o penaltıyı yaptırır ne de son saniyede ki degajı. Galatasaraylı arkadaşlarda olayı yanlış anlamasın. Onlar da mücaledelelerini gösterdiler tabi ki ama Cordoba bana göre dün gecenin en kuşkulu adamı. Ayrıca Fenerbahçe Beşiktaş'tan medet ummadı, ummasın da zaten. Son hafta maçını alır şampiyon olur. Bu da böyle biline...

gsliler yanlış anlamasın diyorusn ama ucundan ucundan cordoba şike yaptı demeye getiriyorsun..bu maçı öyle bir hale getirdinizki bjk amaçsız olmasına ragmen amaç koydunuz..adamlarda çıktı yenmek için elinden geleni yaptılar..cordoba'nın degajına bile laf ettiniz. neden? Cordoba'nın adı çıkmış 90a inmez 80e..

• Şimdi Tümer seneye gidiyor değil mi???
    Yazık walla bu adam bırakılıp Baki Mercimek fln alınıyor anlamış değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

Bence de Beşiktaş takımı elinden geldiği kadar oynamıştır. Ama Cordoba için ayrı bir parantez açmak lazım. Bu işte şike vardır demiyorum ama birşeylerin de olduğu gerçek. Cordoba klasında bir kaleci ne o penaltıyı yaptırır ne de son saniyede ki degajı. Galatasaraylı arkadaşlarda olayı yanlış anlamasın. Onlar da mücaledelelerini gösterdiler tabi ki ama Cordoba bana göre dün gecenin en kuşkulu adamı. Ayrıca Fenerbahçe Beşiktaş'tan medet ummadı, ummasın da zaten. Son hafta maçını alır şampiyon olur. Bu da böyle biline...

gsliler yanlış anlamasın diyorusn ama ucundan ucundan cordoba şike yaptı demeye getiriyorsun..bu maçı öyle bir hale getirdinizki bjk amaçsız olmasına ragmen amaç koydunuz..adamlarda çıktı yenmek için elinden geleni yaptılar..cordoba'nın degajına bile laf ettiniz. neden? Cordoba'nın adı çıkmış 90a inmez 80e..

• Şimdi Tümer seneye gidiyor değil mi???
    Yazık walla bu adam bırakılıp Baki Mercimek fln alınıyor anlamış değilim
  • Sen gerçek bir futbol seyircisi olsan o degajın öyle atılmayacağını bilirsin. Bırakın bu işleri adam şaibe için kendi kalesine gol atacak hali yok. Beşiktaş çatır çatır oynamıştır Cordoba da bu emeğin içine etmiştir. Bu kadar basit.
  • quote:

quote:

amaçsız ne demektir hocam ???

bi derbiden bahsediyoruz değil mi ?

bu maç için oynayan takımların herhangi bir amacının olup olmadığı önemli değil...

bu maç için teknik kadrolar takıma motivasyon uğraşına bile girmezler...

hele bjk nin önünne amaç koyduğumuz sözünme kesinlikle katılmıyorum...

bjk den gelecek hayır bize Allah tan gelsin...diye düşünüyorum ben...

biz her zaman kendi işimizi kendimiz görmüşüzdür yine yeneceğiz denizliyi yine atacağız turumuzu orda..
    (denizliye de ayıp olacak ama ne yapalım kader işte)

• bu soruyu yüksek ihtimal,bir gazeteci sormuştur,ve tümer'de bu cevabı vermiştir.

ne hale gelmişiz ki,bir derbi maçı sonrası,bir futbolcu kalkıpta,biz şerefimizle oynadık deme durumunda kalmış.normal bir maçı geçtim,derbi maçları camiaların arenası değil midir zaten?

100 yıllık geçmişi olan bir bjk-gs maçı sonrası,"yok hayır biz bu maçı satmadık,en azından ben satmadım"dedirttiysek biz bu adamlara,başkada birşey yapmamıza gerek kalmamıştır.dibe vurmuşuz..
  • bunlar tamamen yöneticilerden kaynaklanıyor demirören çok saçma konuşuyor daha doğrusu ne konuşltuğunu bilmiyor kendi taraftarı bile başkan gözüyle bakmıyor daha ne olsun... haa bu tür yöneticiler biz dahil her takımda var... ve bu tür yöneticiler kulüplerde yaşadıkça çok şaibe lafı dolaşacak...
  • maçın özetini izletim ilk dikkatimi çeken gsnin hep uzaktan şut çekmesi oldu
    birde goller uzaktan olunca...
  • Kalede Cordoba olunca, Malatya Evrenin golü, Fb M.Yozgatlınin golü. Rüştü bile ne kadar saçma goller yiyor yapmayın lütfen.
    İyi kaleciler böyle olabiliyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

maçın özetini izletim ilk dikkatimi çeken gsnin hep uzaktan şut çekmesi oldu
    birde goller uzaktan olunca...
  • bir futbolsever olarak düşünün takım tutmadan ve bir futbolcu düşünün bu şeyleri söyleyen. Kime kızmıştır acaba Tümer. Bana değil harhalde. Cordoba için koskocaman ?????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: LİONKİNG10

YA BIRAKIN TÜMERİN İKİNCİ TOPU DİREKTEN DÖNMESEYDİ ...İBRAHİMİNKİNİ MONDİ ÇELMESEYDİ NE DİYCEKTİNİZ..
    YOK SAIDOU ORTA SAHADAN ŞUT ÇEKMİŞ NAPÇAK SANAMI SORACAK NEREDEN ÇEKECEĞİNİ....
    KAYSERİ MAÇI 1-1 CENKİ YERE İNDİRİYOLAR DEVAM OLDU..ANASINI SATAYIM YOK CORDOBA YOK SAIDOU...
    FENER YİNE AKLAMIŞTIR PARASINI BU MAÇTA.....

Dikkat ettiysen futbolcuların tamamının organize edilmesine gerek yok diyorum. 1 kaleci ile bile bağlıyabilirsiniz bu işi. Maçın skoruna göre kaleyi tutan 10 şuttan 2'sini yer olur biter. Cordoba'nın yaptığı gibi. Diğerleri debelensin dursun. Tümer'in anlatmak istediği de bu bence.
  • arkadaslar ben bjk macı sattı demedim zaten!
    BJK süper oynadı, aslanlar gibi mucadele etti! Ozellikle Tumer ve de Koray...
    ancak Cordoba'nın ne yapmaya calıstıgını anlayamadım.. Auta giden bir oyuncuyu bilerek düşürdü, penaltı atısı yapılırken ki rahat tavırları, son dk da topu sabriye atması bana hiç normal gelmedi..
    GS top oynamadı dogru durust ama uzaktan attıkları 2 şut da gol oldu
    herneyse biz kendi göbeğimizi kendimiz kesicez, kimsenin kimseye macı vermesine ihtiyacımız yok zaten!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

quote:

quote:

amaçsız ne demektir hocam ???

bi derbiden bahsediyoruz değil mi ?

bu maç için oynayan takımların herhangi bir amacının olup olmadığı önemli değil...

bu maç için teknik kadrolar takıma motivasyon uğraşına bile girmezler...

hele bjk nin önünne amaç koyduğumuz sözünme kesinlikle katılmıyorum...

bjk den gelecek hayır bize Allah tan gelsin...diye düşünüyorum ben...

biz her zaman kendi işimizi kendimiz görmüşüzdür yine yeneceğiz denizliyi yine atacağız turumuzu orda..
    (denizliye de ayıp olacak ama ne yapalım kader işte)

ee o zaman maç başlamadan neden fenerlilerin %80i bjk maçı satacak diye düşündü..

öyle demirören dedi felana girmeyin..adam açık açık maçta şike yapacagız mı dedi?3 sene evvel ergun gürsoyda çıkıp trabzonun şampiyon olmasını isterim demişti..ama biz gittik trabzonu yendik fenerbahçenin yolunu açtık..gürsoy öyle dedi diye maçımı satacaktık..

peki neden hafta içi ölümüne 120dak. oynanmış bir kupa maçından sonra+ bjk bu yıl evinde çuvalla puan kaybetmişken gs nin aldıgı galibiyeti anormal karşılayıp,gölgelemeyi düşünüyorsunuz..yok cordoba şike yaptı tümer böyle dedi diye..sanki cordoba bu yıl mükemmeldi hiç hata yapmadı bizim maçımızda degajı kasten yanlış yere vurdu..geçin bunlaı artık denizliyi yenin şampiyon olun..benim zaten umudum yok şampiyonlukta fenerbahçeye 6 puan kaybedersen şampiyon olamassın..

• ibrahim üzülmezin iyi olduğunu düşünmüyorum adam kaleciyle karşı karşıya kaldı orda dışarı vuruyım derken top kaleye geldi ve mondi tuttu bence tümer ve koray herkes YATTI..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

arkadaslar ben bjk macı sattı demedim zaten!
    BJK süper oynadı, aslanlar gibi mucadele etti! Ozellikle Tumer ve de Koray...
    ancak Cordoba'nın ne yapmaya calıstıgını anlayamadım.. Auta giden bir oyuncuyu bilerek düşürdü,

geçen sene Kadıköyde oynadığımız maçta da aynı pozisyon vardı ve o da penaltı değildi hatırladınmı?
    yok hatırlamazsın çünkü o işine geliyordu bu gelmiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Catake

Geçen günkü Demirören-Polat zirvesinden çıkan neticedir bu. Bu olay basına yansıyınca "öyle bir maç olsun ki hem GS maçı kazansın, hemde kuşku yaratmasın" şeklinde düşündüler ve maçın hikayesini buna göre yazdılar . Akıllıca. Maçın istenilen şekilde bitmesi için teknik direktör ve futbolcuların tamamını organize etmek gerekmez. Bir oyuncu bile yetebilir bunun için. GS maç boyunca uzaktan şut çekti, dikkat ediniz. Karambolden şaibeli gol atamazsın, ancakl uzaktan şutlarla yaparsınız bunu, GS'da öyle yaptı. Hasan Kabze'nin cılız, tıngır mıngır kaleye giden şutları gol oldu ne hikmetse. Saido bir pozisyonda orta sahadan şut çekti resmen.

hocan sen pozisyonları nerenle seyrettin önce bi onu izah et. o şutlar tıngır mıngır giden toplarsa sert giden şut nasıl oluyor saatte 800 km hızlamı? eğer o şutlar yavaştı diyosan ve yenilmeyecek goller diyosan o zaman sana şunu derim kupa maçındada volkan feneri sattı. çünkü volkanın yediği 3 goldede atılan şutlar hasan kabzenin çektiği şutlardan kat ve kat daha yavaş toplardı. böylece fenerbahçeninde niye kupayı kazanamadığı belli oldu volkan satmış abi maçı o kadar yavaş topta golmü yenir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.