Şimdi Ara

Tümer’e şaşırmadım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normal bence. Kişiliğinden sorun olan bir insanın böyle davranması çok normal
  • gün geçmiyor ki bir hikaye daha duyulmasın....
    yeter artık beee
    bırakın artık şu tümer takıntısını
    sizin umursayıp sövüp ismini andığınız kadar
    emin olun tümer sizi ve kulübünüzü ciddiye almıyor...!!!
    artık bu tümer muhabbetinin de suyunu çıkardınız...
  • emin ol almıyodur o yusden suratını hiç bize dönemedi maç boyunca
  • tümer in kişilik problemleri var,,yaşanan olay doğruysa şaşmam,,,ama olayı fenerbahçe camiasına maletmeyin lütfen,,,

kişiliksizliğinden kendisi sorumludur...fenerbahçeyle ne alakası var??

şapkasını önüne koyup düşünmeli tümer,,,fenerbahçeli arkadaşlar alınmasın lütfen,,iyi bir oyuncu,,yetenekli ama davranışlarında son 1-2 yıldır müthiş değişiklik var,,,beşiktaşta oynarken del bosque ya yaptırdığı dövmeyle kafa tutması,,,başka takımda oynamam türkiyede deyip fenerbahçeye gitmesi( bu gs-ts-antalya vs de olabilirdi,,,mühim olan büyük konuşup menfaat gözetmesi)...

ciddi anlamda sorunlu bir vatandaş bence,,,milli takım kariyerini de tehlikeye atıyor...hayatını revize etmeli bir an evvel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darius

tümer in kişilik problemleri var,,yaşanan olay doğruysa şaşmam,,,ama olayı fenerbahçe camiasına maletmeyin lütfen,,,

kişiliksizliğinden kendisi sorumludur...fenerbahçeyle ne alakası var??

şapkasını önüne koyup düşünmeli tümer,,,fenerbahçeli arkadaşlar alınmasın lütfen,,iyi bir oyuncu,,yetenekli ama davranışlarında son 1-2 yıldır müthiş değişiklik var,,,beşiktaşta oynarken del bosque ya yaptırdığı dövmeyle kafa tutması,,,başka takımda oynamam türkiyede deyip fenerbahçeye gitmesi( bu gs-ts-antalya vs de olabilirdi,,,mühim olan büyük konuşup menfaat gözetmesi)...

ciddi anlamda sorunlu bir vatandaş bence,,,milli takım kariyerini de tehlikeye atıyor...hayatını revize etmeli bir an evvel

Böyle eleştirilere can feda
    Tümer asi durmayı seviyor bende tam çözemedim. Terim onu çok iyi motive ediyor.

• quote:

Yaptığın yoruma kendin inanabiliyormusun.
    Sizin kadar yaygaracı ve aciz bir külüp tafatarı görmedim, insanın bi onuru gruru olur bu kadada düşürmez kendini.

Fenerbahçe diye diye başını yediniz, daha da beter olun.... çamurluk budur işte, son yıllarda yapmadığınız
    çamurluk çirkeflik kalmadı, birde çıkmış FB işte bu yüzden sevilmiyor gibi saçma sapan yorumlar yapıp duruyorsunuz..

keske sozlerininin ucunun nereleri vardigini biraz dusunup de yazsaydin.

• olayı fener camiasına mal etmemek gerekir,tamamen tümerin kendi kişiliksizligidir fenerbahçeyle alakası yoktur,erman efendi inceden fenerbahceye dokunduruyo gibime geldi çünkü ama söledigim gibi bizdeykende böleydi bu adam fenerdede böyle,degişik bir psikolojik sorun kendisindeki ama böle şeyleri camialara maletmeyelim,fenerbahce ile hiçbir alakası yok konunun
  • Bu adam fenerbahçeyide karıştırırsa sakın şaşırmayın.
  • Senide tebrik ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: asasmaz

işte gerçek fenerli hareketleri
  • Arkadaşlar yazdığınız şeylerde dikkatli olun. Bir kişinin yaptığı hareketler koskoca bir kulübe mal edilemez. Realist yazın lütfen. Beşiktaş forması altında oynayıpta taraftara küfür edenlerde oldu biliyorsunuz. Daha dikkatli lütfen.

Tümer'de inşallah bu tip hareketlerini gözden geçirir yoksa böyle devam ederse kolundaki dövme pek bir işe yaramaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MTC
    emin olun tümer sizi ve kulübünüzü ciddiye almıyor...!!!

Sen Tümer'sin zaten. Tümer , Tümer'i Tümer yapanı ciddiye almıyorsa sizi hiç ciddiye almıyor merak etme.
  • zamanında fenerbahçeye ulu orta akla sığmaz küfürler eden bu malüm orta saha oyuncusunu bu kadar savunmanızı vicdanınıza bırakıyorum.
  • Ozamanlar bağrınıza bastığınız profesyonel hakkında böyle yorumlar yapmanızı da Siz BJK lilerin vicdanına bakıyoruz :D
  • Yahu Sergende Galatasarayda,Fenerbahçede filan oynadı...Fakat böyle bir durum ortaya çıkmamıştı...

Ya Tümerde sorun olduğunu kabul edemiyormusunuz?...
  • zamanında beşiktaşta bazen iyi, bazen kötü, özellikle milli takımda daha iyi oynayan bir oyuncuydu, bağrımıza bastığımı şahsen hatırlamıyorum..

size ettiği ana avrat küfürleri bağrınıza basıp,affetiyseniz..helal olsun..
    ne büyüklükmüş o büyüklük be..

quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Ozamanlar bağrınıza bastığınız profesyonel hakkında böyle yorumlar yapmanızı da Siz BJK lilerin vicdanına bakıyoruz :D

• ayın lafları cevirip durmak bişey ifade etmiyor. Nobre bJK ye giderken kimse ağzını açmadı, tümer için söylemediğiniz kalmadı, haklı olduğunuz bişey olmuş olsa bile artık kabak tadı veriyorsunuz. Yöneticileriniz bile delirmiş gibi saldırıyor adama. Tümer öyle böyle deyip duruyorsunuz. BJK de oynarken sorun yok adam fenere geçti diye adamı attan alıp eşeğe bindiriyorsunuz. Nobre için de söylemediğiniz laf kalmamış şimdi kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Kahve kültürün de bile neyse söylediğini bilmek var. Komik duruma düşüyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

Sen açık açık desene Tümerin FB ye gitmesi bana çok koydu diye.... ne kıvranıyorsun öyle...

sizde zamanında pendik sporla oynamış yenişmişdiniz

önce kendi.............................
  • quote:

Orjinalden alıntı: çukutay

quote:

Orjinalden alıntı: chiller

Sen açık açık desene Tümerin FB ye gitmesi bana çok koydu diye.... ne kıvranıyorsun öyle...

sizde zamanında pendik sporla oynamış yenişmişdiniz

önce kendi.............................

hoopppp yanlı oldu pardon

asıl cevap bu

kanıtlanmadan hiç birşeye inanmam.

yukarda bir arkdaşım tümerin gitmesi sana çok koymuş demiş renkdaşıma.

benim ona bir sorum olacak tuncay tv lere çıkıp ben bjk den abska yerde oynamam(üstüne basabasa söleyecek) dese sonra da kalkıp gs ye gitse ne düşünürsün ve sen bu adamı çok seviyorsun bide bu tarafından bak olaya çoğo beşiktaşlı kendisini sırtından vurulmus gibi hissedior

• Tümer'in sorunlarına laf eden yok.

Asıl sorun Tümer'in yapmış olduğu (yaptımı oda belli değil. yaptıysa insanlığa yakışmayacak bir harekettir.) hareketlere istinaden bütün Fenerbahçe'lileri Tümer gibi olmakla suçlayanlarda.

Sen beni yada burda yazı yazan yada başka yerledeki bir sürü FB taraftarını tanıyormusun.
    Ne hakla genelleme yapıp bütün Fenerbahçe'liler böyledir diyebiliyorsun

Mantıklı bir cevap verebilecek misin buna ??????

quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Yahu Sergende Galatasarayda,Fenerbahçede filan oynadı...Fakat böyle bir durum ortaya çıkmamıştı...

Ya Tümerde sorun olduğunu kabul edemiyormusunuz?...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.