Sizden emekli olanları görüyoruz işsiz güçsüz futbola hiçbir hizmeti olmayan tipler. Bizden emekli olanları sayalım RIZA, ZİYA, SAMET,ERTUĞRUL,METİN,GÖKHAN,ALİ, ve DAHA futbolun içinde bir sürü KARTAL!!! Bu da demek oluyor ki Kartal olmak bir ayrıcalık burası futbol okulu. bazılarının ki gibi kiralık kalemler yetiştiren bir kulüp değil.
quote:
Orjinalden alıntı: SERKAN DENİZ
Tümerinde çok umurundaydı sizin yazdıklarınız he vah vah ne yapacak şimdi Adam keseyi doldurmuş beşiktaşta 5'yılda kazanamadığını 1 senede kazanmış,(hem şöhret hem para olarak)Düşünün bi beşiktaşta oynadığı beş yıldamı daha çok manşete çıkmış fenerdeki son 1 yıldamı?
he he
o insan müsvettesine küfür edilmesin onun yüzünden ceza almayalım ama kapak olabilecek espirili pankartlar hazırlanmalı.
Aslında Tümer'i tribünlere çağırıp "Burası Beşiktaş" çektirtmek lazım , bakalım ne yapacak?
tümeri inönüden sedyeyle yollıcaz arkadaşlar,bjk yi satan kaptan öle elini kolunu sallayarak top oynattırmayız bu kadar
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı
burada konusu acılmayacak kadar degersız bosverın gıtsın
bi fenerbahçeli olarak küfür edilmemesini ve istenmeyen olayların çıkmasını istemiyorum ama gerçek şu ki burası türkiye ve orda çarşı var küfürde olur para,çakı da atılır beşiktaş ceza alır bu da bize yarar.. umarım yanılırım
maça giden herkes sakin olsun tümer için ceza almaya değmez , fenerlilerin nasıl ağlayacaklarını şimdiden tahmin edebiliyorum.
fenere acıyorum yaa daha düne kadar bjk taraftarlarla birlikte binbir küfreden tümer şimdi fenerbahçede oynar oldu hattaa youtubede videoları var
quote:
Orjinalden alıntı: vendeta
maça giden herkes sakin olsun tümer için ceza almaya değmez , fenerlilerin nasıl ağlayacaklarını şimdiden tahmin edebiliyorum.
Buna gerçekten dikkat edelim.Olası olaylar bize büyük darbe vurur.Sağduyulu olmak zorundayız.Yoksa biliyoz ona yapçağımızı ama..
Özel bir plan ve o kişiye ?? Hahaha..
dövecek misiniz
quote:
Orjinalden alıntı: oLiViaa
Yoksa biliyoz ona yapçağımızı ama..
Tumer i Fener yonetimi doldurmustur. Ona kufur edilsin diye her turlu provakatorlugu seyirciye yapicaktir. Umarim beni utandirir ve adam gibi cikip topunu oynar, genede hic sanmiyorum Aziz guzel seyler planlamistir masasinda.
Değmez Küfür kavga ceza getirir, takıma zarar verir hoş değil
quote:
Orjinalden alıntı: Paus3Break
dövecek misiniz
quote:
Tümerden 2gol bekliyorum, görün bak! o pankarat hazırlayanlar alaya alanların yüzünü görmek isterim.o zaman haydi tümerim sustur tüm inönüyü!
beşiktaşın hiçbi kişiye bu kadar nefret duyduğunu hatırlamıyorum.
tümer bugün adım atamayacak..
onun için demedim, arkadas oyle bır demıs kı sanki sahay ınıp tekme tokat tumere gırecekler yahu alt tarafı bir transfer. hani cocuklar bır hata yapar ya affdılmez bır hata, baba da döver. bu öyle bısey oluyor. ama baba evladını dövse de hiçbir zaman dışlamaz. Sizin Tümer'e ayrıldıgınız bir sevgılı gıbı davranmanız yani görmezlıkten gelmeniz lazım. bu tum takım taraftarları için gecerli. (ne benzetme ama)
quote:
Orjinalden alıntı: electra
quote:
dövecek misiniz
quote:
quote:
onun için demedim, arkadas oyle bır demıs kı sanki sahay ınıp tekme tokat tumere gırecekler yahu alt tarafı bir transfer. hani cocuklar bır hata yapar ya affdılmez bır hata, baba da döver. bu öyle bısey oluyor. ama baba evladını dövse de hiçbir zaman dışlamaz. Sizin Tümer'e ayrıldıgınız bir sevgılı gıbı davranmanız yani görmezlıkten gelmeniz lazım. bu tum takım taraftarları için gecerli. (ne benzetme ama)
quote:
quote:
dövecek misiniz
quote:
bunasıl benzetme yaf
Valla sokakta görsem Tümeri yapacağımı bilirim gerisini sen düşünde, stadda o yokmuş gibi davranıp maçımıza bakıcaz. Ayrıca kötü ayrıldığım eski sevgilimi bi ortamda başka bi erkekle görsem, yüzüne bakmam görmezden gelirim. Senin benzetme (Tabii içimden yüzüne tükürmek gelirdi)
quote:
quote: