Beşiktaş da ya da Başka takımlarda oynamakla FENER'de kulübe de oturmak aynı hazı verir insana burası FENERBAHÇE HOŞGELDİN TÜMER
EN BÜYÜK FENERLİ DEN DAHA DA BÜYÜK MÜCADELE BEKLİYORUZ SENDEN
..toz bulutlar üstündesin be dostm!!
tümer fb ile 3milyon ytl karşılığı anlaştı dölar değil
doğrusu buna katılmamak elde değil.. Sonuçta kupayı ve şampiyonluğu kıl payı kaçırıp tribünlerden bidolu küfür yiyeceğine bide, oturursun klübede çekirdek çitlersin artık bolbol tümer..Yeterince paranda var çekirdeksizde kalmassın hem, dağıtırsın yanındakilere bile
quote:
Orjinalden alıntı: mtc_0912
Beşiktaş da ya da Başka takımlarda oynamakla FENER'de kulübe de oturmak aynı hazı verir insana burası FENERBAHÇE HOŞGELDİN TÜMER
EN BÜYÜK FENERLİ DEN DAHA DA BÜYÜK MÜCADELE BEKLİYORUZ SENDEN
Ya burdaki bazı insanlar gerçekten futboldan anlamıyorlar Nobre'ye pas kim atacakmış. Uyuyan arkadaşlar, transfer sezonu yeni başladı,uyanın artık güzellik uykunuzdan
tümerin futbolculuğunu kötülemenin anlamı yok..kulubede otursa bile fbye katkısı olacaktır selim soydanın dediği gibi fb kartalın azı dişini çekti
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
Ya burdaki bazı insanlar gerçekten futboldan anlamıyorlar Nobre'ye pas kim atacakmış. Uyuyan arkadaşlar, transfer sezonu yeni başladı,uyanın artık güzellik uykunuzdan
Noldu yaw Alex'i de mi aldınız?
Bilmem sizin resmi sitenize bakmak lazım
Arkadaşlar ben bi GSliyim ama Beşiktaşlı bi arkadaşım bana bu videonun linkini verdi.Belki daha önce verilmiştir bilmiyorum ama gerçekten komik.Tümer zamanında fenere ne güzel küfür etmiş öle Daha önce verildiyse kusura bakmayın.