F.Bahçe’nin önceki gün kampına katılan Tümer, dün oynanan hazırlık maçında taraftar ile kavga etti..
Bir gurbetçinin maçı kenardan izleyen Tümer’in yanına gelerek, “Fotoğraf çektirmek istiyorum. Kafandaki havluyu çıkarır mısın?” şeklindeki isteğine Tümer, “Ya hastalanırsam ne olacak” diye ters bir karşılık verdi. Gurbetçi taraftarın “Sizin için 200 kilometre yol geldim. Ne olur bir fotoğraf çektirsek” şeklindeki sözlerine “Bas git buradan” şeklinde yanıt veren Tümer ortamın gerilmesine neden oldu. Gurbetçi taraftarın üzerine yürüyen Tümer’e taraftardan sert yanıt geldi. Tümer’e “Çok şerefsizmişsin” diye karşılık veren gurbetçi olay yerinden uzaklaştırıldı.
Milliyet
Rüştü Alex Kezmandan sonra 4. dayak vakası geliyomuş az kalsın
tümer asabidir
................
quote:
Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı
tümer asabidir
asabiyetini yiyeyim ben onun. onun asbiyetle alaksı yok insanlıkla ilgili bi durum bu. tümerim ne kadar burnu havalarda bi şahsiyet olduğunu daha önce bi arkadaşımdanda duymuştum kendisiyle birebir muhatap olan bi insandır bahsettiğim kişi. buda ekstrası oldu işte
bjk den bize gedi kıl oluyorum zaten bu adama keşke dövselerdi neyse çekirge bi zıplar iki zıplar düşer taraftarın eline
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
Katılıyorum
O resimde Carlos, Ali Bilgin ile Yasin arasındaymış. Maldonado ve Gürhan'ı da boğulmaktan zor kurtarmışlar.
Antunun yalancısıyım.
sence nası bi mesaj veriyorlar bu fotoda beckhir hocam yorumların nedir
Biz onu maçta hakem sana kafam girsin anlamında yapıyoruz..
Seni şikayet ettim bekir
Ben de seni şikayet ettim.
ben ikiniz de şikayet ettim.hatta demircibu seni de güldün diye şikayet ettim.akıllı olun...
okeyto may brada
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
ben ikiniz de şikayet ettim.hatta demircibu seni de güldün diye şikayet ettim.akıllı olun...
Herşeyden de şikayetçisin anlamıyorum ki necisin
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
Kazım da çok karizma duruyor ama.
nolcak 2 sn onu cıkarıpda fotograf cektırse
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç