Şimdi Ara

tuncay mı tümer mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ikiside bu takıma gider ama ortada bi şey var tuncay forvet hattında da iyiydi ve ben yeni gelen deivid de souza yı hiç beğenmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: micro-ice

arkadaşlar ikiside bu takıma gider ama ortada bi şey var tuncay forvet hattında da iyiydi ve ben yeni gelen deivid de souza yı hiç beğenmedim.

bn daha ismini duymadım
  • orta sahada aurelio,serkan,selcuk mutlaka oynamali, bu 3 unun oynadigi orta sahada top yapabilecek takim soylesin biri lutfen, alex gonderilmeli onlerinde appiah ve tuncay oynamali, tuncay ataga cikarken top kaptirip gol yedirtio bize ama bu kdr hareketli orta sahada sorun olmaz, duruma gore de tumer oyuna girebilir aurelio,serkan,selcuk 3 lusunden birinin yerine girerek, ilerde tek adam mi olcak diceksiniz, evet avrupada tek adam oyniycak koca barcelona lar chelsea ler tek forvet oynarken biz avrupa futbolunda cigir acip 5 forvetle falan ciktik sonra kova olduk, biri artik gercekleri AZIZ YILDIRIM la ZICO nun SURATINA VURSUN LUTFEN SENELERDIR AYNI FENERI IZLEMEKTEN BIKTIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Kılıç -- 17 Eylül 2006; 12:08:21 >
  • bence tuncay.selçukda fenerbahçede oynayacak en son isim
  • ikiside diil
  • bence hindi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.