Şimdi Ara

'Tunnel' tarzı siteler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vtunnel, ktunnel vs... tarzındaki sitelerin çalışma sistemleri hakkında bilgi almak istiyordum. Bilgisi olan arkadaşlar biraz bahsedebilir mi? Yasaklı siteleri nasıl açabiliyorlar? iframe mi kullanıyorlar? Türkiye'de böyle bir site kurmak için sunucuların yabancı ülkelerde olması mı gerekir? gibi bir sürü sorunun cevabını verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

• vtunnel ve ktunnel sitelerine girmeye çalıştım. Trent micro kullanıyorum "Page Blocked" diyerek sayfayı blokladı.
  • Google'da "php proxy" veya "cgi proxy" diye aratırsan tüm sorunlarına yanıt bulabilirsin. Çoğu aynı yazılımı kullanıyor zaten. Sen de bir tane aynısından yapabilirsin.

* Eğer amacın yasaklı sitelere erişim sağlamaksa tabii ki yut dışından bir sunucu kiralaman akıllıca olacaktır.
    * Hayır, Frame'ler ve tabii ki Floating Frame'lerin istemcinin erişemediği sayfaları açma gibi bir yeteneği yoktur. Zira bizzat istemci tarafından yorumlanırlar. Tunnel'lerde sadece reklamları yerleştirmek için kullanabilirler.
  • bu forumda gerçekten çok bilgili insanlar var
  • sanalugrak ;

sanıyorum nasıl erişilmeyen sitelere girdiğini merak etmişsiniz ;

Youtube Türkiye de kapalı.Yani ttnet üstünden giriş yapamazsınız ( tabi görünüşte yapamıyoruz yntemleri var ) .Ktunnel gibi bir site başka ülkelerde yani ttnet ile bağlantısı yok.Siz youtube a direkt değilde ktunnel üstünden giriyorsunuz.Ktunnel de engelli değil.Yani ktunnele girebilirsiniz.Kısaca olay şu ;

siz ktunnel e girip youtube a gitmek istediğinizi söylersiniz,
    ktunnel youtube a bağlanıp size gösterir.Yani ktunnel aracıdır.

Bu şekilde atlatabilirsiniz.Türkiye de yapamaz mısınız ? yapabilirsiniz.Kendi serverınıza bir iki ayar çekip youtube u açtırdığınızda ( yada diğer yasaklı siteleri ) milleti oraya frame şu bu şeklinde yönlendirebilirsiniz.

Bence yasal yöndende sorun olmaz.Tabi sadece düşüncem..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.