Şimdi Ara

Tunus'taki ilk Omicron vakası İstanbul'dan giden yolcuda tespit edildi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
4.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu virüs isimlerini kim koyuyor? covid, omicron, sars vs vs

sanki mmorpg oyunda chara nick giriyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozan___ O kullanıcısına yanıt

Aşı olmasan zaten şu an korona oldum öldüm diye öteki dünyadan yazıyor olurdun.

• Do Bemol Kerim kullanıcısına yanıt

Ne kadar güzel bir cevap vermişsin; kutlarım. Ama tespitlerinizin doğru olmasının yanı sıra bu insanların bir kısmının cahil bir kısmının ise olayı çarpıtan manipülatör yani bir nevi karanlık işleri olan troller olduğunu düşünüyorum. Zira bu kadar bilgili ve görgülü ve araştırmacı görünmelerine rağmen bilinen tıp ve bilimin tüm açıklamalarına ve tezlerine, testlerine rağmen sağda solda temeli sağlam olmayan, kanıtlanmamış ve hatta dedikodudan ibaret söz ve cümleleri, uyduruk haberleri öne taşıyıp bir nevi ısrarlı yanıltmaca yaşattıklarını düşünüyorum. Yani işleri bu. Bunun başka açıklaması olamaz. Tek üzüldüğüm işleri bu olan bu ne idüğü belirsiz kişilerin peşine takılıp onları bir profesör bilim adamı gibi önder sayıp hayatını tehlikeye atanlaradır tek üzüntüm.

• do bemolkerim: Covid Projesi dünya bankasının dokumanında geciyor, sen ise onu benim çıkardığım bişeymiş gibi anlatıyorsun :) Algı sorunu cok kötü birşey :)

İlgimi cekti, gönderinde yığınla Arapça kökenli sözcük var :) Algın sorunlu olduğu gibi içeriğin de boş olunca ona takıldım :) Dur sen şimdi hangilerinin Arapça olduğunu da bilmiyorsundur:

Hayat, gayet, kabul, ve*, dair, dünya, ısrar, hükümet, mücadele, ihale, şirket, mühendislik, ders, basit, bahsetmek, ikna, safsata, takip, cevap, vakit, kayıp.

Bi gönderiye 21 tane Arapça sözcük sığdırmışsın. Bilginle değil de Arapça düşkünlüğün önplanda :) Hadi Dünya Bankası özel deyim, ihale de işletmecilik terimi olduğundan Arapçasını kullanmak kaçınılmaz, nitekim onların ben de Arapçasını kullandım ancak hayat yerine yaşam, gayet yerine oldukça, kabul yerine onay... diyemiyor musun :)

Bu arada Tunus'ta Omicron öyküsünü başlatan kişinin görüntüleri söyleşileri var mı ? Tek başına bi ülkede ölümcül salgın başlatan kişi bu kendisi var görüntüsü yok :) Gitmeden: Sayın Emine Erdoğan neden aşı olmadı ? Yanıtınız "bilimselll" açıklamanız var mı :) Ya da neydi adı, Ugur Sahin miydi, Milyarlarca aşı üreten Biontech CEO'su, o da "aşı olmadım, Biontech firmasında kimse aşı olmadı" dedi Aralık 2020'de. Geçen 1 yılda ne yaptılar, oldular mı aşıyı, var mı görüntüleri :) Bunun gibi cok soru var da yer uygun değil. Yine süre yitirdim. Bir 10 an Arapça deyimiyle bir 10 dakika harcadım. Bilgi, bilinç, Türkçe için değer :)

* "ve" Arapça kökenlidir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• monacomen kullanıcısına yanıt
    Orada övdüğün kişi yanıtlayıp bloklayan takımdan :) Fazla söze gerek yok :)

• "Omicron" görücüye çıkarıldı, ülke ülke geziyo.

• O övdüğüm kişiler senin gibileri yerdiğim yerde durduğu sürece sorun yok. Bu kadar mesaine iyi para veriyorlardır umarım ölen insan kafa başına ne alıyorsunuz acaba aşı karşıtımsılar.

Omicron gibi, varyant olayını her eleştirene "mesaine iyi para veriyorlar" şeklinde saçma yorumlar yapmayı sürdürüyorsun demek :) Çalıştığım işim, gücümden süre ayırıp, varyant covid saçmalığını eleştiriyorum, sen nerdesin. Esasında konuşulmaz sizlerle de işte ben yedek süremi kullanıyorum.

• hadi enflasyon yalanını anladık ta,sağlık konusunda insan neden halkına yalan söyler yaaa akıl alır gibi değil.

nasıl bir döneme denk geldik arkadaş.

• Mısır'a giden yolcu da Türkiye aktarmalıydı. Türkiye'de yok, yersen. :)

• akpyi aklamak gibi bir derdim yok ama bu korku pompalaması iyice baydı artık ya.
    bilimi bu kadar suistimal ederek iyice insanların gözünde değerini düşürdüler.

• quote:

akpyi aklamak gibi bir derdim yok ama bu korku pompalaması iyice baydı artık ya.
    bilimi bu kadar suistimal ederek iyice insanların gözünde değerini düşürdüler.

daha Mart 2020'de bu Covid yaygarası medyada ilk patlak verdiğinde saçma bi korku pompalandığını söylemiştim :) Cok geç de olsa sonunda sen de anladın gibi :) Aslında anladın sözü de yanlış. Hafiften duyumsadın diyelim :)

"bilimin degerini düşürdüler" diyorsun. Şu anki bilim, bilim deil, sistemin gereklerini yerine getiren bi propaganda aracı. Neyse bilimi de ilerde biraz daha anlayacaksın :)

• Nasıl bir iş pardon işsizlik ise 7/24 buradasın saniyede cevaplıyorsun ve her mesajına saçma yalan içerikler için de onlarca düzmece döküman toplayıp saatlerini harcıyorsun ve hala işten kovulmadı isen senin işin budur. Bunu anlamamak için salak olmak gerek ama ben salak değilim. Fazla salaklar var tabii buralarda onları tavla.

• AŞI/VİRÜS/MASKE/PCR/KAPANMA bunlar palavradır ve inanan da beyin YOKTUR.

• Dikkate alan yok.

• Antor kullanıcısına yanıt
    "Natural or Man Made" 'i vurguladım mı :)

"Project Name" "Covid-19 Program" bunları vurguladım .)

Ben nerdeyim, sen nerdesin :) Boşver, sen oldugun yerde kal :)

Ohh "salak" sözcüğüne başvurmussun. Bunlar forum kuralarına uymayan sözcükler. Önce kurala uygun mesaj yazmayı öğren :)

Kaç doz aşı oldun 2 mi 3 mü :)

• -dead kullanıcısına yanıt
    İyi yorum.

Omicron bende 2 şeyi çağrıştırıyor. Öncelikle "Omron" adında medikal zımbırtılar yapan markayı. Sonra da "mOronic" i :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.