Şimdi Ara

Tüplü Grand Cherokee 5.2 mi Megane 1.5 dci mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
7.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu konu kapatılsa iyi olur yahu dalga konusu olmuş zaten ayrıca bi sorum olacak q7 3.0 tdı mi fıat bismi?
  • birader sen hiç araba gördünmü.bu sorundan sonra şüphe ettim.
    quote:

Orjinalden alıntı: __RasHeeD__

Arkadaşlar bu iki araçtan hangisi bana yakıt tüketiminde daha az yük olur.Bana göre Cherokee biraz daha fazla yakar gibi geliyor,aralarında çok büyük fark yoksa Jeep tercih sebebimdir miktarları ile birlikte bilgilendirirseniz sevinirim...

İyi Forumlar...
  • Bu espirili konuya yine espirili bir yazarın yazısı ile devam edelim.Selahattin Duman bugünkü 'Cipi çıkardık pazara bekle gelmez nazara' isimli yazısında Cherokee macerasını anlatıyor .
    http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Cipi_cikardik_pazara_bekle_gelmez_nazara_168390_4&tarih=21.03.2008&Newsid=168390&Categoryid=4&wid=1
  • bence yılın topiği secilmeli...

Jeep megane göre oldukca fazla yakıcaktır bunun haricinde düşünülmesi gereken aralarında bulunan vergi farkıdır...Ee tabiki jeep teki kalite ve konforu megane da bulamazsınız...
  • quote:

Arkadaşlar bu iki araçtan hangisi bana yakıt tüketiminde daha az yük olur.Bana göre Cherokee biraz daha fazla yakar gibi geliyor,aralarında çok büyük fark yoksa Jeep tercih sebebimdir miktarları ile birlikte bilgilendirirseniz sevinirim...

İyi Forumlar...

ARKADAŞLAR BEN İBRAHİM,BENDE ŞU ANDA 5.2 V8 1997 MODEL ARAÇ KULLANMAKTAYIM.HAKKARİ'DE İKAMET ETMEKTEYM.ARACIN ALTINDA YAZLIK 4 ADET LASTİK BULUNMAKTA. BURALARIN KIŞINI AZ ÇOK DUYMUŞ OLMANIZ LAZIM.VE ONCA KARIN İÇİNDEN HİÇ DURMADAN,ZORLANMADAN VE YOLDA KALMADAN GİTMEKTE.EWT YAKITI ÇOK AMA ÇOK FAZLA FAKAT HARBİDEN 4*4 NİTELİİĞİ TAŞIYAN ENDER ARABALARDAN BİRİ OLD. SÖLEMEM LAZIM.YAKITINI SÖYLEYECM FAKAT ABARTIO DEMEYİN SAKIN.20LT İLE EN FAZLA 45 KM YAPIORM.AMA ARAÇTA SORUN OLD.KAYNAKLANIOR.AMA NE OLURSA OLSUN ONDAN ÇIKAN SES VE ZEVKİ HİÇ BİR ARAÇTA ALMADM.

• quote:

Orjinalden alıntı: Numan06

Adamın birisi Amerikan Arabası almak için galeriye gitmiş anlaşmışlar el sıkışmışlar.. Noter falan neyse Emniyetin yolunu tutmuşlar tüm evraklar tamam sorun yok..

Emniyetteki bankoya evrakları teslim etmişler...
    Tamam sayı tarih numarası alacaklar polis demiş "beyefendi evraklarınız eksik.."
    Adam şaşırmış "hayır tamam işte hepsi burada falan filan" demiş evrakları göstermiş polise.
    Polis "Hayır beyefendi önden ve arkadan olmak üzere iki adet boydan resminiz lazım, amerikan arabası aldığınız için" demiş.
    Adam anlam veremememiş ama tamam demiş boynunu bükmüş resimleri çektirmiş gelmiş polise teslim etmiş.
    Polis "3 gün sonra gelin ruhsatınız alın" demiş..
    Adam 3 gün sonra emniyette gitmiş ruhsatı alacak sormuş sormuş tüm arabalar var ama kendi ruhsatı yok evrakları verdiği polise gitmiş polis sisteme girmiş bakmış..
    "Beyefendi" demiş "Değerlendirdik ve sizde amerikan arabası alacak göz var ama vergisini ödeyecek g..ttt yok" demiş

• hehe jeep rolantide calışsa 1.5 dci den daha fazla yakar hehe bence arkadas cidden sormamıştır latife yapmıstır
  • quote:

İyi Forumlar...

5200 cc araca bence botaşla anlaş da merkezi sistem bağlat 60 ltlik tüp onun pistonunun kavuğuna yetmez

Ha bide vergisi var 2-3 milyar dan aşağı bayılmazsın....

Arkadaşım bu araçları karşılaştırmayız yaw...Mantığa aykırı

• karsılasmaz evet ama adam sorms bize fikrimizi guzellikle soyliyelim ben olsam megane filan ugrasmazdım ya 1.6 tdci ama bunların icinden megane zevk icin fazla para harcamam
  • V8 kullanmadan sadece ekonomik açıdan bakıp Megane'ı öne sürmek normaldir fakat önerim bir V8 kullanmanız, duygular mantığın önüne nasıl geçer anca o zaman anlaşılıyor.
    Ama eğer ZJ G. Chrerokee'de karar kılarsanız 5.2 değil 5.9 almanızı tavsiye ederim.Hatta bulup ilk 5.9'u sonra 5.2'yi test edin imkanınız olursa.
  • nasıl bir seçimdir dostum.eğer aklında 1.5 dcı megane varsa amacın ekonomi yapmaktır vede Cherokee tavsiye edilmez.

biraz kafa yapıyorsun havası seziyorum bizde oltaya geldik
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.