Şimdi Ara

Tüplü TV için Scart çıkışlı alıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili DH ailesi. Şu an mobilden interneti pek çekmeyen bir yerden bağlandığım için belki de yeterince araştırmadan bu konuyu açmış olabilirim. Daha önce böyle bir konu açıldı ise affola.

2 gündür forumu araştırıyorum ve 72 ekran eski tüplü TV için yazlığa uydu sistemi almaya karar verdim. Forumdan edindiğim bilgilere göre mini alıcılar pek iyi olmuyormuş o yüzden kutulu olanlara yöneldim. Bir de STi işlemcili olanlar önerilmiş SD yayınlar için. Ben de bu noktada takıldım. Örneğin burada uydu sistemi temin edebileceğim Teknosa ve ufak tefek TV'ciler var. Oralardaki ürünlerden hangisi STi işlemcili hangisi kaliteli bilemedim bir türlü.

Beklentilerim:
    -Tabiki yayınları olabildiğince net göstermesi
    -USB internet falan hiç önemli değil olmasa da olur. TV'me scart ile bağlayabileyim yeterli.

İkincil beklentilerim:
    -Hızlı kanal geçişi
    -Türksat KGS mi ne varmış (ne işe yaradığını tam bilmiyorum sanırım alıcı yazılımı uydu üzerinden güncellemek için) forumda gereksiz gibi bahşedilmiş ama olsa iyi olur olmasa ne ala.

Bütçem en fazla 200 TL. 40 50 TL lik ürünler de tüplü TV ile işini görür derseniz onlara da varım.

Bu arada Teknosa dan birisi de bir kaç yıl içinde bütün kanallar HD olacak o yüzden sen goldmaster ın şu KGS li (180 tl idi) alıcısını al ileriye dönük olsun dedi. Ama TV zaten tüplü o yüzden karar veremedim. Siz ne dersiniz?

Hayatımda hiç uydu ile işim olmadı o yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var üstatlar.

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sd yayınlarda en iyi görüntü kalitesi goldmaster 9400 modelindeydi. piyasada bol bol ikinci eli bulunur galiba . sağlamdır . yıllarca rahatlıkla kullanırsınız . hd uyduya falan gerek yok . yeni tvlerin tamamı dahili uydulu olduğu için uyduya para vermenin çok bir anlamı kalmadı
  • benim de tüplü tv var.72 ekran philips.ben bozulmadan tv almam.
    ayrıca dsmart var.bu yuzden jameson 3004 full hd.aldım.
    forumda öyle bir köşe var araştırırsan.
    bazıları biraz yavaş diyor ama abartıldığı kadar değil.
    artık birçok belgesel kanal hd yayın yapıyor.bu alet tv den kayıt yapıyor.ben birçok belgeseli kaydediyorum.
    mesela yazlıktasın,trt hd yi izlersin.belgesel kanalı olarak.
    çözünürlüğü 576 ya düşürdüm eski tv yi zorlamamak için.görüntü bu haliyle bile güzel.
    eger alırsan en son yazılımı yukle ki hd kanallar çıksın.
    demin baktım 130 tl.
    sen bilirsin
  • Teşekkürler yönlendirmeleriniz için. Uydu alıcı olarak birçok üst seviye ürün var ama benim bu konuyu açmaktaki amacım piyasadan kolayca temin edilebilecek ve tüplü bir TV için aşırı üst seviye olmayan makul özellikli makul fiyatlı ama aşırı da dandik olmayan bir alıcı önerisi almaktı.

Goldmaster 9400 ve Jameson 3004'ü listeme ekledim. Bu cihazların işlemcileri nelerdir peki? Ayrıca başka tavsiyeleri de bekliyorum güzel görüşlerinizle birlikte. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ggnoplay kullanıcısına yanıt
    Selam
    goldmaster 9400 10 sene önce çıkan bir cihazdır suan gunceli 72000 modelidir

• Merhabalar, 72000 modeli diğer modelin birebir aynısı ya da güncellenmiş şekli midir acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.