Şimdi Ara

Tüplü tv tavsiyesi...(SAMSUNG LE32A330 alındı.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: volkan baydur

70 ekran 280 ytl ye bir marka tv alındı akşama babam getirince markasını görücem bakalım nasılmış herkeze teşekkür ederim.

100hz mi?
  • SAMSUNG LE32A330 32'' LCD TV alındı teşekkürler babam beni işletmiş teknosa'dan 1200 ytl ye alındı.
  • quote:

SAMSUNG LE32A330 32'' LCD TV alındı teşekkürler babam beni işletmiş teknosa'dan 1200 ytl ye alındı.

Hadi gözün aydın. Hayırlı olsun...
  • sağol teşekkür ederim.
  • nasıl televizyonunuz memnunmusunuz.?karıncalanma falan varma?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedasem

nasıl televizyonunuz memnunmusunuz.?karıncalanma falan varma?

karıncalanma derken?
  • Arkadaşlar bu A330 da hdmi ile 1360.768 1.1 mappig yapıla biliyormu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: andy1

quote:

Orjinalden alıntı: bilgeolun

Bu topic i gorunce aklima geldi. ilk Televizyonumuzun markasi Bir Emek ti. Fabrikasi Denizlideydi. Turkiyedeki ilk televizyon markasiydi. 1983 ten 1992 ye kadar kullanmistik. Bilen var mi?!

Size tavsiyem Philipsin HDMI 90 serisi tuplu tv leri. ama 82 ekranlar bu kadar ucuzlamiskan neden tuplu?

bizimdi siyah beyaz grundig markaydı.sonra philps almıstık birde uzaktan kumanda paneli taktırmıstık :)
    insanlar renkli tv almıs diyorlardı.galiba birşeyleri cok hızlı yaşamısız.şimdiye bakınca

Uzaktan kumanda ilk duyuldugunda olay olmustu. Ama bizimkinde yoktu tabi. Hatta renkli gorunsun diye televizyonun ekranina plastik bir parca takiliyordu. beyazlar mavimsi gorunuyordu. Buyuk nimetti

• quote:

SAMSUNG LE32A330 32'' LCD TV alındı teşekkürler babam beni işletmiş teknosa'dan 1200 ytl ye alındı.

Keske sunu alsaydin deyip kafani karistirmak istemiyorum. Hayirli olsun..
  • TV SD yayın

http://img206.imageshack.us/img206/2033/grnt001sx1.jpg

DVD

http://img206.imageshack.us/img206/1382/grnt000yd3.jpg

LİG TV UYDU

http://img206.imageshack.us/img206/2798/grnt002qa4.jpg

Kusura bakmayın 1.3mp kameralı cep telefonuyla çekildi fotoğraflar biraz dandik çıktı resimdekinden daha iyi yoksa birde ayarlardan parlaklık 45 deydi 80 e aldım.

http://www.4shared.com/file/69135609/c47e5370/SAMSUNG_LE32A330J1.html
    buda videosu renkler daha net çıkmış resimlerden.

yorumlarınız için teşekkür ederim...

• bilgeolun lütfen banada yardımcı olun bu hafta alıcam.82 ekran 1250 ytl kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedasem

bilgeolun lütfen banada yardımcı olun bu hafta alıcam.82 ekran 1250 ytl kadar

anladığım kadarıyla bütçenizin beklentilerinizi karşılamayacağı yönünde endişeleriniz var...sizin yerinizde olsam elektroword mağazalarına gidip oradaki lcd lere bakardım..orada neredeyse tüm markalar var...bir çok kere buradan alışveriş yaptım..bir kere pahalı bişi aldığımı sanmıyorum.üstelik gerçekten müşteri memnuniyetine önem veriyorlar...en son orada 1.150 ytl civarında 32" sony görmüştüm...ihtiyacım olsa bunu alırdım heralde...
  • çocuklar belki biliyorsunuz volkan bayduru kaybettik ben babasıyım belki bilmiyenler vardır diye bunu yazdım ölüm tarihi 14-11-2008 başımız sağolsun
  • quote:

çocuklar belki biliyorsunuz volkan bayduru kaybettik ben babasıyım belki bilmiyenler vardır diye bunu yazdım ölüm tarihi 14-11-2008 başımız sağolsun

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, sabırlar versin.
  • quote:

çocuklar belki biliyorsunuz volkan bayduru kaybettik ben babasıyım belki bilmiyenler vardır diye bunu yazdım ölüm tarihi 14-11-2008 başımız sağolsun

Allah Rahmet Eylesin, üzüldüm ya. Çok da heves etmiş bu TV konusunda. Mekanı cennet olsun. Sormakta sakınca yoksa, neden vefat etti acaba?
  • Cenab ı hak rahmetini esirgemesin,taksiratını affetsin...
    Sizlerede sabır dilemekten başka elden bişey gelmez.....tekrar başınız sağolsun..
    demir buran
  • İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.Allah rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassan01 -- 5 Aralık 2008; 14:06:50 >
  • Allah gani gani rahmet eylesin yattığı yer nur.Katı cennet olsun çok üzüldüm allah sabır isyan eylesin
  • Allah rahmet eylesin Allah günahlarını bağişlasın .

Arkadaşımız lcd tv alacağım uzun ömürlü bir tv istiyorum yazmış, bu beni çook duygulandırdı...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.