Şimdi Ara

Tupun bittigini nasil anlarim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaslar.fabia 1 var elimde mimgaz sirali lpg var 4 isik bolmesi var en sonuncusu yanip yanip sonuyor yesil isik.arkadaki tupun gostergesine baktim bitmis gibi en sonda ama gosterge bip bip diye otmedi kirmizi isikta yok sadece yesil isik yanip sonuyo nasil anlariz benzinde olup olmadigini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mim gazı bilmiyorum ama genelde benzine geçtiğinde ya kırmızı yanar ve sesli ikaz olur
    Yada benzin işareti olan ışık yanar...

Sizde tahminim artık son kademede gaz yanıp sönme hali ı gaz da bitince kırmızı yanar büyk ihtimalle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • walla üstad bayagı bi sürdüm kırmızıda yanmadı otmedide sadece yesil isik yanıp sonuyor devamlı gaz aldım bende benzinden yemeyim diye benzine gectiyse ilginc ya bilen yokmudur agalar?
  • yokmu bilen dayılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

yokmu bilen dayılar

Hocam gaz bittiğinde yanıp sönen yeşil ışık devamlı yanan kırmızı ışığa döner ve sesli olarak ikaz eder seni.
  • Bende yeşil yanıp sönmeye başladıktan sonra 100 km'den fazla tüpte gidiyor. sonrasında bitince sesli ikazla birlikte kırmızı yanıyor. sen tam bitmeden gaz aldığın için kırmızı ışığı görmemişsin sanırım...
  • eywallah üstadlar sagolun cevaplar icin ben arkadaki tüpün üstündeki ibreyede bakarak yorum yaptim sonda gibiydi o yüzden demek onada aldanmamak lazimmis eywallah kirmizi isigi bekleyelim bakalim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notalari vs. nasil ogrenecegim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eywallah üstadlar sagolun cevaplar icin ben arkadaki tüpün üstündeki ibreyede bakarak yorum yaptim sonda gibiydi o yüzden demek onada aldanmamak lazimmis eywallah kirmizi isigi bekleyelim bakalim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.