Şimdi Ara

TUR Bisikleti Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki ay bisiklet almayı düşünüyorum. 500kmlik bir tur (%95 karayolu) var aklımda alıcağım bisiklettin maşası , gidonu ,kadrosu , teker ebatı nasıl olmalı? Şimdiden teşekkür ederim. Marka ve model öneresinde bulunabilirsiniz. (Bütçem 1200tl )

• 1000 yp bidiklet 200 ekipman desen anca olur. Oncelikle suni sorayim, davulun sesi uzaktan hos gelir, 500 km lik tur yapacak fiziksel ve ruhsal yeterlilikte misiniz?

Evet ise 1000 lira civari carraro 225(1000 e ararsan bulabilirsin bence pazarlikla filan) Mosso 1624(50cm kadrolu var bir tane nazillide) alinabilir. 50 lira arka bagaj 100 lira da cantalara versen 50 liraya da isik kask vs alirsin.

Butce yeterse carraro 227(arkadas 2016 sini 1400 e aldi 2017 1.6 dan açıyorlar) de alinabilir. Gene Mossonun 1724 leri var, sahsen 1624 kullaniyorum, memnunum, 1624 de zoom masa vardi 1724 de degistirmisler hatirlamiyorum tam onun diisnda son derece memnunum bisikletten(1624 deki zoom masa bir kac mm kaciriyor kilitliyken yokus yukari sorun olmuyor da yaylanirken oluyor)

Ve tabi ki yama yapacak ya da en azindan tekerini degistirecek bilgin ve ekipmanin olmali. Bu sana kalmis.

500 km yol, min 3 gunde gidilir ki cok cok yorar. Ben 5 gun ayirip diblene dinlene gitme taraftariyim. Tabi kondisyon durumunu bilmiyorum sana kalmis orasi.

Izmir cevresinde 100 km civari 2 tura ciktik, seferihisar git gel yokuslari biraz yordu, bir de frenlerimden sorun yasadim alyan yoktu yanimda fren sıkili gittim bir miktar yolu yormustu orasi.

Son olarak da, yol acik, yola cik ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. Kondisyonum gayet yerinde yıllardır spor yapıyorum. Önerdiğin bisikletlere baktımda mosso marka olana ön arka bagaj takılıyor mu? Ben kron tx150 düşünüyordum onun hakkında bilgin var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Machop80 M kullanıcısına yanıt
    En azindan altus sey almaya calisin bence,

Mosso 1724 V filan da var full altus set bakabilirsinizm

Ayrica kronun tekerler fazla kalin bence, mosso ve cararolar zirhli tekerle geliyor inceligin yaninda.

V fren hd fren olayi sana kalmis, hd kullandiktan sonra bir tane merida 20 mi ne vardi ona bakayim dedim, odun gibi gelmisti.

• http://m.n11.com/mosso-legarda-1724-msm-v-fren-24-vites-2017-sehir-bisikleti-P166657842?RENK+BEDEN=SİYAH+MAVİ+46+CM&cid=604001&gclid=CjwKEAjw9MrIBRCr2LPek5-h8U0SJAD3jfhtMA8qsMCmoDau03GpzUYvzt6GLV2dS0OgCuKOeQiPbRoCoXnw_wcB&gclsrc=aw.ds

Sunlara bak genel olarak bence, 1624 999 lira diyor. Pazarlik yaparsin. Tavsiyem 1724 V veya 1624 hd alman. 1624 ilr carraro 225 kiyaslarsan 1624 masa haricinde daha ustun bir bisiklet.

• Evet gerçekten hoşuma gitti şuanda portbagaj takılıyor mu? benim amaçım tur bisikleti toplamak. Amortisör sıkıntı çıkarır mı?mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machop80 -- 11 Mayıs 2017; 10:2:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

1000 yp bidiklet 200 ekipman desen anca olur. Oncelikle suni sorayim, davulun sesi uzaktan hos gelir, 500 km lik tur yapacak fiziksel ve ruhsal yeterlilikte misiniz?

Evet ise 1000 lira civari carraro 225(1000 e ararsan bulabilirsin bence pazarlikla filan) Mosso 1624(50cm kadrolu var bir tane nazillide) alinabilir. 50 lira arka bagaj 100 lira da cantalara versen 50 liraya da isik kask vs alirsin.

Butce yeterse carraro 227(arkadas 2016 sini 1400 e aldi 2017 1.6 dan açıyorlar) de alinabilir. Gene Mossonun 1724 leri var, sahsen 1624 kullaniyorum, memnunum, 1624 de zoom masa vardi 1724 de degistirmisler hatirlamiyorum tam onun diisnda son derece memnunum bisikletten(1624 deki zoom masa bir kac mm kaciriyor kilitliyken yokus yukari sorun olmuyor da yaylanirken oluyor)

Ve tabi ki yama yapacak ya da en azindan tekerini degistirecek bilgin ve ekipmanin olmali. Bu sana kalmis.

500 km yol, min 3 gunde gidilir ki cok cok yorar. Ben 5 gun ayirip diblene dinlene gitme taraftariyim. Tabi kondisyon durumunu bilmiyorum sana kalmis orasi.

Izmir cevresinde 100 km civari 2 tura ciktik, seferihisar git gel yokuslari biraz yordu, bir de frenlerimden sorun yasadim alyan yoktu yanimda fren sıkili gittim bir miktar yolu yormustu orasi.

Son olarak da, yol acik, yola cik ;)

Fiyat olarak cok yanlis bilgiler var. Carraro'nun kendi sitesinde bile 225 modeli 1600 TL. 1000 TL'ye nerede satiliyormus ? Hatta bayilerde 100-150 TL fazla fiyat farki oluyor. Nereden biliyorsun dersen 225 modelinden satin aldim ve piyasasini biliyorum.

Bak bu da Carraro'nun site fiyati...

http://carrarobisiklet.com/sehir-bisikletleri/carraro-sportive-225-erkek-sehir-24-v-hd-28/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tur planı & tur arkadaşı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Arkadasim 227 2016 yi 1400 e aldi. Aramak pazarlik gerkeiyor. 225 1200 civari alinabilir gibi geliyor.

1000 liraya kendim aldim daha 1.5 ay once 1624 hd.

Fiyat olarak resmi siteler bakmayin. N11 de 1200 olan urun nakitte 1000 e alinabiliyor.(n11 payi dusun 50 lira kargo ucreti dusun pazarlik payi vs.)

Edit: 225 e baktim az once dediginiz gibi en uygun 1450 lira, 1200 e zorlanirsa belki alinabilir. Arkadas 1400 e 227 alinca ona binayen soylemistim_gecen sezon urunu tek urun nakit alma imkani ve pazarlik)

Galiba konu sahibi arkadasa mosso gidiyor gibi en iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihburak95 -- 11 Mayıs 2017; 11:51:14 >
  • Machop80 M kullanıcısına yanıt
    Gidona asmak istersen masayi kitlemelisin bence, sertlik ayari filan da var da desigim gibi mossonun en zayif yeri masasi. 2017 de degisiyormus ama kullanmadim bilmiyorum. Belki kelebek alirsan farkli olabilir de bilmiyorum.

Arkaya takabilirsin bagaj delikleri var kadroda.

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Teşşekkür ederim dostum 1 ay içinde alırsam veya başka bir şey alırsam seni etiketliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Arkadasim 227 2016 yi 1400 e aldi. Aramak pazarlik gerkeiyor. 225 1200 civari alinabilir gibi geliyor.

1000 liraya kendim aldim daha 1.5 ay once 1624 hd.

Fiyat olarak resmi siteler bakmayin. N11 de 1200 olan urun nakitte 1000 e alinabiliyor.(n11 payi dusun 50 lira kargo ucreti dusun pazarlik payi vs.)

Edit: 225 e baktim az once dediginiz gibi en uygun 1450 lira, 1200 e zorlanirsa belki alinabilir. Arkadas 1400 e 227 alinca ona binayen soylemistim_gecen sezon urunu tek urun nakit alma imkani ve pazarlik)

Galiba konu sahibi arkadasa mosso gidiyor gibi en iyi.

Bazi bisikletciler, resmi saticisi olmadigi halde tek tuk baska markalari satiyor. Ornegin adam kron, merida ve sedona saticisi ama elinde 1 veya 2 tane carraro var. Bu Carraro'lari piyasanin altina satiyorlar. Resmi satici olmadigi icin de garantiyi kaselemek istemiyor. Boyle bisikletciler cok. Bunun gibi bir bisikletciye denk geldiyseniz alabilirsiniz ama bu tarz olaylara gerek yok diye dusunuyorum.

• Bisikleti aldığımı farz edersek ekipmanları ( bagaj çanta kask yedek parça vs) uygun fiyata nerden temin ederim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.