Kimlik onaylama kısmını nasıl geçtiniz? Sonraki adıma tıklanmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURAN APP [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun çok zorlu süreci atlatmışsınız ben de 3 ay uğraşmıştım doğrulama içinquote:
Orijinalden alıntı: cuysal3456
Tebrikler, artık Mavi Hesap lısınız! Şimdi tüm işlemlerinizi yükselen limitleriniz dahilinde hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. B038
Sonunda (198762467 deneme yaptım)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla hocam ben umudu kesmiştim aslında, bugün tekrardan denedim oldu, hiçbir şeyi de farklı yapmadım aslında, biraz şansa kalmış sistemin onaylaması.
Tıklanmıyor hocam. Orası sende tıklanabilir hale mi geldi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hesap açma problemi düzeldi mi?
-
-
Az önce hesap oluşturdum,bu kampanya fiziki kartı olanlara mı çıkıyor?bende görünmüyor da.
Hesaba 2500 atınca (fiziki kart almak için ) geri nasıl alıyoruz ,komisyonsuz bir yolu var mı?
-
1- evet fiziki kart harcama
2- hesapta dedgnz gibi bir baremde TL olması gerek ( ne kadar olduğu kart ekleme yerinde olması lazım )
Ben amazondan 10₺ almıştım onu da 100 TL yükleme ile 10₺ iade şeklinde telafi etmiştim.
Kart 40 lira olmuş,hesaba 2500 atıp ,komisyonsuz bir şekilde geri alma şansı var mı?
-
-
250/50 olmuş keşke 500/100 olarak devam etseydi ama 250/50 de iyidir zaten bu kampanya dışında dişe dokunur kampanyası yok dijital platformlar sonra cafe/restoran kampanyaları market kampanyaları (içindeki CarrefourSA kampanyasını saymıyorum) e-ticaret kampanyası ulaşım kart kampanyaları gelse daha da kullanılabilir olur diye düşünüyorum
En azından bu ortamda kampanyayı her ay düzenli yapıyorlar.
Uygulamaya market bölümü gelmiş. Türkçü temalı tişört satıyorlar.
-
Yolu varmıymış hocam varsa beni de yeşillendirir misiniz 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İadeler hızlanmış sanki akşam yaptığım harcamanın iadesi ertesi sabah 11 gibi geldi
Yol yok kapalı ❌quote:
Orijinalden alıntı: JaWs1903
Yolu varmıymış hocam varsa beni de yeşillendirir misiniz 😀
Hallettim hocam teşekkürler. Cüzdana bir kart daha eklenecek bakalım hayırlısı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun da mono kart geldi,turan'dan daha tık yok...Ben de fiziki kartı bekliyorum.
-
:Fiziki kartım geldi,uygulamadan ekledim..Bu 250/50 kampanyası sadece duyurularda görünüyor,kampanyalarda çıkmıyor.Acaba genel mi yoksa kişiye özel mi oluyor?
Migros hediyem karta atayım diyorum.
-
Genel kampanyaya katılım gerekmiyor
Teşekkür ederim,en azından % 20 iade var.Onu da hediyem karta atarak kullanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X