< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TURAN APP [ANA KONU] (20. sayfa)
-
-
evet 60 bini cektik fixlenmeden. artik faizli veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 tane 5k çekebildim sonrasına izin vermedi, 2. Kredi hesabıma yansımadı ve 0.00tl olarak kullanıldı gözüküyor. Fibaya ise 5k olarak yansımış. MH ise haftasonları çalışmıyor. Bulaşmamak gerekirmiş.
Ücretsiz olarak banka hesabına para göndermenin bir yolu var mı
Kredili ürün sayısı arttıkça puan düşer.
Tek seferde 60 bin almak ile 15 tane 5 bin almak aynı şey değildir.
-
Aynısı başıma geldi 4 defa çektim fibada gözüküyor turanda 15.000 var kredi 0.00 kullanıldı diyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hallettim bilgileri girdim hesabı bile onaylamadım. 15k hazır dedi.
Şimdi 5000 bile faizli çıkıyor. Bitti mi?
Yeni deneyecek olanlar 5000 deneyebilir misiniz ne diyor? Tutar aralığında değil diyor. Tutar aralığında olan da faizli çıkıyor.
ibana aktardım 0 komisyon
türkcell tl yükledim iade gelmedi. geçerli değilmiydi TL yüklemesi
-
Gelişme var mı aynı durumu yaşadım gün içerisinde çözülür dediler, bir müşteri temsilcisi açtı sanki esnaf dükkanını aramış gibi hissetttim umarım dolandırılmayız 😂
Boşuna hesap açtık, 5000 de vermiyor artık sanırım. En azından daha önce Fiba hesabı olanlara. Bende taksit seçme ekranında takılıp ilerletmiyor.
-
Paycell olarak görünüyorsa gelmez. Marketten yüklediyseniz gelir.
-
Hayhay üzerinden dene.
Büyün ön ödemeli kartlar Fiba üzerinden kredi veriyor.
-
Daha önce paycell üzerinden almıştım fiba kredisi sanırım ilk defa fiba hesabı açanlara faizsiz 5k veriyor.
-
Kredi skoruna bakar.
Ben paycell üzerinden 3 kez aldım.
Birkaç kez Hayhay'dan denedim vermedi.
Kredi puanım o güne göre 300 puan civarında artmış durumda olduğu için verdi.
Tabii ben cılkını çıkarıp 12 defa 5000 çekmedim. :) Gerek yok, para faizsiz ama karşılıksız değil.
-
Bunlarla sorun yaşayan var mı daha önce? Gün bitti çözüm hala yok, saat 18:00 da mesaileri bittiği için telefonla ulaşılmıyor, fibabnka dün para çıkmış hesabınızdan dedi referans no verdi, turancılar çok yoğun vs bankadan çözüm bekliyoruz tarzı bişiler demişlerdi galiba gerçekten dolandırıldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X