Şimdi Ara

TURBO BOOST VE OYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisyarıma oyun yüklemek istiyorum .1.7 ghz fakat 2.7ye kadar çıkıyor.mesela call of duty ghost 2.6 ghz ıstıyor.işletimci yanar mı turbo boost yuzunden?bılgısayar ozellikleri dız ustu 8gb ram 2 gb ekran kartı windows 8

• magnefik M kullanıcısına yanıt
    Bence bi şey olmaz çünkü benim arkadaş turbo boostu olmayan 2.6 ghz işlemcisi olan bi pc ile 3.2 gzh isteyen bi oyunu çok rahat yanmadan oynadı çünkü bi pcde oyunu sadece işlemci üzerinde oynamazsın ekran kartı olsun ram olsun herşey ortak çalışır + en fazlada ekran kartı etkilr.

• 2.7 Ghz çok yüksek bir hız değil, dolayısıyla ciddi bir sorun yaratacağını sanmıyorum. Ayrıca işlemci hızı kimi oyunlarda performans çok etki etmez, 1.7 Ghz de yeterli gelebilir. Windows güç seçeneklerinden işlemci hızı ile ilgili çeşitli ayarlamalar yapma imkanı da var. Bazı ince ayarlar yaparak maksimum hızı 2, 2.1 Ghz gibi değerlere de sabitleyebilirsiniz.
  • teşşekkürler
  • Bu turbo boost mevzusunu anlamadım. Gerçi araştırmadım da. İşlemci buna kendi mi karar veriyor yoksa biz mi? Zannediyorum laptoplarda şarjla uzun süre kullanabilmek için böyle birşeye ihtiyaç duyulmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalamayın çocuklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.