Şimdi Ara

Turbo Marka Akü Kullanan Var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
18.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batı markası olmayan yerli ürünleri tercih ederdim çelik akü mutlu akü gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofthejuba

evet metro ücretsiz değişim yapıyordu da kalmamış inci. araca son 2 ayda 3 takviye atıldı.aküm bitik son saatlerini yaşıyor.acil bulmak lazım.ankarada var mı önereceğiniz akü bayisi ?

Hocam aracı tekrar takvıye yapıp çalıştırıp iskitlere gidin
    Orada bolca akülü var sorun daha uyguna alırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75 amperliğini hepsiburadadan 150 tl ye almıştım 6 ay kadar kullandık sonra arabayı sattık bence gayet kaliteli bir akü.
  • Akü için bence sanayiye gidin. İnternetteki fiyatlar sanayiden daha pahalı. 60amper mutlu silver aküyü 150 tl'ye aldım bu yaz.
  • ucuza hugel alabılısın. İnci akunun yan urunu sadece adı hugel ve fıyatı daha uygun
  • abdulkadir ozcan dıyo ben sahsen guvenmem lastik satıcısı biri yanı arge fln yok. Avrupa standartlarını karsılıyosa 2 yıl gider ama inci ya da hugel alsan 8 sene tas gibi kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

ucuza hugel alabılısın. İnci akunun yan urunu sadece adı hugel ve fıyatı daha uygun

ben eas almıştım iyimidir

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

ucuza hugel alabılısın. İnci akunun yan urunu sadece adı hugel ve fıyatı daha uygun

ben eas almıştım iyimidir

onu kullanmadım bilemıyorum. Ama aslında taksicilerin kullandıgı akuler genelde iyi oluyor. SAnırım serviste bi taksıde easmarka gormustum dolayısıyla iyi olabilir. Taksıcıler genelde birbirlerıne onerıde bulunuyorlar. Araba alırken bile durakta bakıyorsun birinin arabası ıyı cıkınca diger taksıcılerde aynı arabadan alıyorlar. Bikaç taksıcı komsu var ordan bılıyorum :) Tabı farklı bir araba alıpta ocagıma incir agacı dikti diyip mecburen katlanıp kullananlarda oluyor ama o da tek tuk gorulen bir durum. Bı komsumda da mondial motosiklet var 2004 model. Halen uzerınde cin malı akusu duruyor. Garıp bir ismi vardı ama aku ıyı cıkmıstı. İnanın marka takıntısından kurtulmak lazım artık bellı standartları yakaladı herkes ve argelere yogunlasıldı...

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Merhaba arkadaşlar 12v 72 amper civarları bir aküye ihtiyacım var internetten ve bulunduğum yerden fiyat almaya çalıştım yerli aküler 200 civarı varta ise 250 civarı istendi.
    http://www.n11.com/turbo-aku-12v-72ah-uretim-2014-P50453099 n11 de 150 liraya ( çek vs ile 125-130 civarlarına alınabilir ) Turbo aküyü gördüm. Sitede petlas üretimidir yazılmış ama net bilgi bulamadım. Aküyle ilgili yorum da yok. Var mı aramızda kullanan Turbo'ya da 200 denmişti Turbo neymiş ? Diye büyük konuşmuştum yine başıma gelecek sanırım

turboda 60 amper yazıyor 150 tl olanda. ben 72 amper dıyorsun sandım fıyat farkı 70 tl sandım degılmıs. İncıyle arasında 15 tl fark var. İnci yada hugel al kafan rahat olsun. Kolay otodan sakın alma farklı aku yolluyorlar sonra da elımızde o bıtmıstı bu kalmıstı dıyıp enayı yerıne koyuyorlar ınsanları. Donadırıcı o firma

• udmexpert U kullanıcısına yanıt
    incinin yan ürünüymüş aslında çok değil inciden 30 lira ucuzdu,yolda kalınca ucuz diye aldım.
    birazda şans işi oda bende yokrenonun orjinal aküsü 2.5 yıl gitti eas belki ondan iyi çıkar

mutlu esan akü 3 yıldan önce bitmezdi,hiç unutmam eskiden sanayiden ucuz akü almıştım bir yıl garantili sıfırdı ,on ayda pert olmuştuaslında kaliteli pahalıda olsa aküler ucuza geliyor.

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar 12v 72 amper civarları bir aküye ihtiyacım var internetten ve bulunduğum yerden fiyat almaya çalıştım yerli aküler 200 civarı varta ise 250 civarı istendi.
    http://www.n11.com/turbo-aku-12v-72ah-uretim-2014-P50453099 n11 de 150 liraya ( çek vs ile 125-130 civarlarına alınabilir ) Turbo aküyü gördüm. Sitede petlas üretimidir yazılmış ama net bilgi bulamadım. Aküyle ilgili yorum da yok. Var mı aramızda kullanan Turbo'ya da 200 denmişti Turbo neymiş ? Diye büyük konuşmuştum yine başıma gelecek sanırım

turboda 60 amper yazıyor 150 tl olanda. ben 72 amper dıyorsun sandım fıyat farkı 70 tl sandım degılmıs. İncıyle arasında 15 tl fark var. İnci yada hugel al kafan rahat olsun. Kolay otodan sakın alma farklı aku yolluyorlar sonra da elımızde o bıtmıstı bu kalmıstı dıyıp enayı yerıne koyuyorlar ınsanları. Donadırıcı o firma

koctasda hugel aku nette 150ye dusmus. Turboyla aynı fıyat. 8 sene benden sana garantı motor kapalıyken 1 saatten fazla radyoyu acık bırakma yeter. Iyı kullan belkı sen 10 seneyı gorursun

• aküsü de lastikleri gibiyse uzak durmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 18 Şubat 2016; 21:57:48 >
  • quote:

incinin yan ürünüymüş aslında çok değil inciden 30 lira ucuzdu,yolda kalınca ucuz diye aldım.
    birazda şans işi oda bende yokrenonun orjinal aküsü 2.5 yıl gitti eas belki ondan iyi çıkar

mutlu esan akü 3 yıldan önce bitmezdi,hiç unutmam eskiden sanayiden ucuz akü almıştım bir yıl garantili sıfırdı ,on ayda pert olmuştuaslında kaliteli pahalıda olsa aküler ucuza geliyor.

ben ıncıyı aldım 8 sene kullandım. 4. ya da 5 . yıldı sanırım yesıl ısık hıc gozukmuyordu ama o halde kullanmaya devam ettım . Bitene kadar dedım ama bitmedı masallah. 8. yılında kıstı ve araba beklemeden yola cıktım kalorıferıde sona kadar dayadım sıcak konumda. 20 dk yola gıttım anıden trafık durdu arac karburatorluydu stop ettırdım calısmadı. Bi taksıcı geldı kablo taktık mars bastık jıgleyı cektım yola devam. Sonra zaten sarj oldu yıne ve 4-5 ay oldu halen kullanmaya devam ettım. Sonra da arabayı sattım ama en az 1 sene belkı sarja versem 2*3 sene daha kullanırdım yanı. Ben aldıktan sonra uzerıne dah ayenı nanosu ıvır zıvır bısuru modellerı cıktı ben hala eskısını kullanıyordum :) Arabada 1000 lık subwoofer arkada 500 er den 2 adet hoporlor pioneer sistemlerım fln vardı o halde o aku dayandı yanı. O zamanlar motor kapalıykende muzık dınledıgım cok oldu arabada. 4 camda otomatıktı. Hugelı de kuzenıme aldık 2 yılı doldu oda kalıtelı cıktı ama zaten uretım inci ile aynıymıs sadece devlet fabrıka kurana tesvık verdıgı için farklı ısımlerde fabrıka acıp duruyorlar olay bundan ıbaret.

• quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

aküsü de lastikleri gibiyse uzak durmak lazım.

aynen vızyon yok sadece para kazanmak maksatları
  • Mutlu Akü var benim civicde 38 ayda sizlere ömür. bence mutlu akuye bulasmayin. Varta iyidir.

• quote:

aslında sende uzun yıllar kullanabilirsin ama su 3 ay 6 ay ve 12. aylardakı bakımlarını yaptırmak gereklı. Ayrıca motoru kapatınca cok uzun sure muzık fln dinlememek lazım. Bir de gunde 40-50 km yol yapıyorsanız akuyu sarj etmek için yeterlı sure gecmıyor. O durumda yılda bir sarj ettırmek en mantıklısı. Sen bu dedıgımı yapsan 3 degıl 10 sene kullanırsın en az

• petlasın aküsü isteyen alıp denesin
  • quote:

quote:

Ben turboya bakarken 60 lık 150 liraydı ama çekle indirimle filan 125 civarlarına düşüyordu hocam bir de üzerine eski akü bende kalacak onun da 20 lira gibi bir geridönüşüm fiyatı olsa 100 civarına gelecekti o zaman tabii ben almadım o ayrı :)

• Eas cabuk ölmüştü inci 5 yıldır kullanılıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.