Şimdi Ara

Turbobit Premium Üyelik En Uygun Fiyat Garantisiyle! Kredi kartıyla alabilirsiniz... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
13
Favori
27.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kahramanmaraş İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En uygun fiyat garantisi ile satışlarımız devam ediyor, ayrıca 2 yıllık premium gittigidiyor dükkanımıza eklenmiştir.
  • En uygun fiyat garantisi ile satışlarımız devam ediyor...
  • Sanalpazar'dan 1 yıllık daha turbobit aldım, teslimat bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßekir

Sanalpazar'dan 1 yıllık daha turbobit aldım, teslimat bekleniyor

Siparişiniz için teşekkürler.

Anında teslimat yapıyoruz ama sanalpazar ödemeyi onaylamamış halen. Sanalpazarın onayının ardından premium pin kodunuz ile birlikte nasıl kullanacağınızı anlatan bir mesaj alacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hnzl

quote:

Anında teslimat yapıyoruz ama sanalpazar ödemeyi onaylamamış halen. Sanalpazarın onayının ardından premium pin kodunuz ile birlikte nasıl kullanacağınızı anlatan bir mesaj alacaksınız.

09:18 itibariyle ödeme onaylandı, premium kodu bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 7 Nisan 2014; 10:20:31 >

• quote:

quote:

quote:

Kod gönderildi, iyi günlerde kullanın, hayırlı olsun...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kod gönderildi, iyi günlerde kullanın, hayırlı olsun...

Activated and approved

• gittigidiyor üzerinden 6 aylık satın aldığım turbobit aktif olmuştur satışı onayladım bilginize (nr5567).teşekkür ederim.ürünü satın aldıktan sonra 1 yıllık olanın daha avantajlı olduğunu farkettim inşallah bidahi sefere 1 yıllık olanını alırım
  • 3 hafta sonra sizden aldığım tb premium süresi bitiyor. muhtemelen bir altı ay daha alırım. şunu da sormak istiyorum. acaba uploaded da satıyor musunuz? çevrede uploaded ve letitbit'de baya kullanılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahbârî

3 hafta sonra sizden aldığım tb premium süresi bitiyor. muhtemelen bir altı ay daha alırım. şunu da sormak istiyorum. acaba uploaded da satıyor musunuz? çevrede uploaded ve letitbit'de baya kullanılıyor.

Sorunuzu çok geç gördüm çok özür dilerim. Konuya cevap yazdığınıza dair bildiri gelmesi gerekiyordu ama gelmedi.

Sadece turbobit satıyoruz, herhangi bir dosyanın letitbit yada uploaded linki varsa mutlaka turbobit linkide vardır. Bunun için turbobit almanızın yeterli olacağını düşünüyorum.
  • bi 6 aylık daha alabilirim gibi. tb'nin kapanma durumu var mı? hotfile gibi mesela.
  • quote:

bi 6 aylık daha alabilirim gibi. tb'nin kapanma durumu var mı? hotfile gibi mesela.

Turbobit Rus şirketi olduğu için hotfile gibi hiçbir Abd ve Ab yasasından etkilenmiyor. 10 yıldır çok da iyi premium satışları var neden kapansın ki??

Özellikle hotfile, wupload gibi upload siteleri kapandıktan sonra turbobitin şöhreti çok arttı. En az bir 10 yıl daha devam eder.
  • quote:

quote:

bi 6 aylık daha alabilirim gibi. tb'nin kapanma durumu var mı? hotfile gibi mesela.

Turbobit Rus şirketi olduğu için hotfile gibi hiçbir Abd ve Ab yasasından etkilenmiyor. 10 yıldır çok da iyi premium satışları var neden kapansın ki??

Özellikle hotfile, wupload gibi upload siteleri kapandıktan sonra turbobitin şöhreti çok arttı. En az bir 10 yıl daha devam eder.

bizde devam edelim o zaman :) sağolasın hocam. yakın zamanda uzatmayı düşünüyorum premiumu. haberleşiriz. kolay gelsin.
  • En uygun fiyat garantisiyle devam ediyoruz...
  • Satışlarımız günceldir....
  • sanalpazardan 6 aylık alacam. acil dönerseniz çok memnun olurum
  • ödeme yaptım bekliyorum. umarım yarım saat içinde gelir.

• hızlı şekilde aldım, teşekkürler.
  • quote:

sanalpazardan 6 aylık alacam. acil dönerseniz çok memnun olurum

ödeme yaptım bekliyorum. umarım yarım saat içinde gelir.

hızlı şekilde aldım, teşekkürler.

Ben teşekkür ederim iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. İyi indirmeler...
  • teşekkürler. bence turbobit ile kalmayın diğer siteler içinde satış yapın.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.