Şimdi Ara

Turbolinea kim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mhcd

quote:

Orijinalden alıntı: YarımEkmekTavukDöner

Turbolinea bir sifon markası

• Turbolinea, seçilmiş cimri!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

Forumun delisi

+ elemanın cezai ehliyeti yok.forumda herkese gelin buluşalım diyor sakın gitmeyin sizi öldürse ciğerinizi kalbinizi pıçakla oysa ceza almayacak herif

La tirsak adamın teki ne buluşması. 2 sene önce bk konu açtı. İstanbul geldim. Çok yalnızım. Arkadaşa ihtiyacım var diye. Ağlayıp sizlanip duruyordu. Hatta bulusursak hesabı ben odemem. Herşey alman usulü dedi. Acidim. Pm den telefonunu attım buluşmak dedim. Özel ni dan aradı. Kimsin, kendimi ifşa edemem. Gizli kalmam lazim diye sacmaladi. Karıdan farkí yok. Forumda gitti böyle biri zihniyeti ne hale getirdi.

Zaten babası da bunun elinde para tutamayan, kendi ayakları üzerinde durmasını beceremeyen fiziksel olarak buyuk ama zihinsel olarak gelisemedigni bildiği için eline para vermiyor.

Sesini kaydeyseydin keşke :) aciz bi yaratık zaten belli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ğ yerine y kullanır

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

35 yaşlarında , Artvin diye hatırlıyorum o civarlarda bir yerde oturuyor.Ailesinin durumu iyi fakat kendisine pek koklatmıyorlar.Yine de aylık 2 bin lira veriyorlardı.Ne hikmetse de hep 20 bin lirası vardır , ticaret yapmak için.Ticaretten anladığıda internetten hacizli araba alıp satmaktır.Elinde yüklü bir para olmadığından yakınır her zaman.Haftada en az 50 tane konu açıp derdini sıkıntısını anlatır.Ama hep aynı dert , hiç değişmez.Para.Adamın dini imanı para olmuştur.Barlara gider , parası olmadığı için hatunlar pas vermez.Gelir konu açar.Şarkıcı Eylem'i aşıktır , evleneceği kişinin aynı Eylem'e benzemesini ister.Eskiden para konuları açardı şimdi karı-kız konuları açmaya başladı.Tabi yine para odaklı.Adamın hayatını ezberledik açtığı konulardan.Bir de son olarak kendi resmini paylaşmıştı forumda.Tabi resim fakede olabilir , karar sizin.

Turbolinea kim?

En önemlisini unutmuşum nick sıralaması: Tubolinea>Clienquenieu>Turboscan

kendi resmi mi bu

• bu değil dostum faceden bak.

• Forum botu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.