internet dostlarım. benim hoca matematikten beni bırakacaktı ki. son bi şans verdi. türev ve uygulamaları ile ilgili 30 çözümlü soru getir dedi geçireyim seni matematikten dedi. bende tamamdır dedim. ama bulamıyorum. 30 türev sorusu ve cevabı yeterli olur. yardım edeiblirmisiniz acaba? link site fln filan. ha diyebilirsiniz bi sürü soru var çöz götür diye ama, eğer onları çözebilseydim matematikten kalmazdım. anlıycanız yardımıznıza ihtiyacım var.
quote:
Orijinalden alıntı: xhsynglx
internet dostlarım. benim hoca matematikten beni bırakacaktı ki. son bi şans verdi. türev ve uygulamaları ile ilgili 30 çözümlü soru getir dedi geçireyim seni matematikten dedi. bende tamamdır dedim. ama bulamıyorum. 30 türev sorusu ve cevabı yeterli olur. yardım edeiblirmisiniz acaba? link site fln filan. ha diyebilirsiniz bi sürü soru var çöz götür diye ama, eğer onları çözebilseydim matematikten kalmazdım. anlıycanız yardımıznıza ihtiyacım var.
Nasıl bulamıyorsun ki sadece ekolhocadan o kadar soru çıkar soru çözümleri falan birsürü şey var.
kardeş 2000 ve sonrası öss türev sorusu ve çözümü istiyo bu. 100 soru buldum 8 tanesi 2000 ve sonrası geri kalanını nerden bulacağımı bilemiyorumeğer bu yoldan geçtiysen bi link fln versen
arkadaşlar 2000-2005 e akdar baktım türevle limitle iligli hiç soru yok 1 tane bile belki limitten oalbklir fakat integral türev 0 2006 da sorulmaya başlanmış tüerv neden çıkmamış 2005 ve öncesinde?
turev 2.bolumde cıkmaya başladı sanırım 2008 de sanırım sistem değişmiştiç bir guvenderın felan toplu sınav kıtapları vardı. cıkmıs tum mat soruları tarzında.onları arastırabılırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: xhsynglx
arkadaşlar 2000-2005 e akdar baktım türevle limitle iligli hiç soru yok 1 tane bile belki limitten oalbklir fakat integral türev 0 2006 da sorulmaya başlanmış tüerv neden çıkmamış 2005 ve öncesinde?
türev öys konusu(2. basamak) o yüzden 1999-2005 arasında yok 2006 sistem değişmesiyle terar sorular sorulmaya başladı
türev için 1998 ve öncesine yada 2006 ve sonrasına bakman lazım
evet arkadaşlar sağolun 19 tane bulabildim. ama sizin düşündüğünüzü veya bildiğinizi matematik hocası düşünememiş ki en az 20 tane istedi. neysshee
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme