Şimdi Ara

Türk aile yapısı ve çamaşır makinelerinin çılgın kilo yarışı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
9.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım aslında dogrusu kilo başına 10 lt olması lazım ama piyasada öyle ürün yok.

Aeg bu bakımdan biraz iyi

9 kilo makinenin 72 lt tamburu olması lazım buda diger markalar gibi milleti seviyor,

siz anlayınız artık gerisini enayi yerine konmak

Bakınız google biraz arama yaptım bulduklarım.

SIEMENS Kazan Hacmi Muadillerine Göre Küçük!

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1190880/siemens-kazan-hacmi-muadillerine-gore-kucuk/

Al birini vur ötekine, bizler tüketici olarak bunlara dikkat edersek o zaman adam olur birileri.

Alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 9 Ağustos 2012; 19:40:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Arkadaşım aslında dogrusu kilo başına 10 lt olması lazım ama piyasada öyle ürün yok.

9 kilo makinenin 72 lt tamburu olması lazım buda diger markalar gibi milleti seviyor,

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1190880/siemens-kazan-hacmi-muadillerine-gore-kucuk/

Al birini vur ötekine, bizler tüketici olarak bunlara dikkat edersek o zaman adam olur birileri.

Alıntı

Siemens'den nefret eder oldum yemin ederim bulaşık makinası çok güzel ama camasir makinası icin geçerli değil makinamın yikama performansından memnun değilim hiç bir leke çıkmıyor bütün çamaşırları 2 saat'ten fazla yikayamiyorum bütün kumaşlar o kadar yıkanmaya dayanmıyor deforme oluyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Arkadaşım aslında dogrusu kilo başına 10 lt olması lazım ama piyasada öyle ürün yok.

Alıntı

Siemens'den nefret eder oldum yemin ederim bulaşık makinası çok güzel ama camasir makinası icin geçerli değil makinamın yikama performansından memnun değilim hiç bir leke çıkmıyor bütün çamaşırları 2 saat'ten fazla yikayamiyorum bütün kumaşlar o kadar yıkanmaya dayanmıyor deforme oluyorlar.

Belki sizin makineye özgü bir şeydir, ben çok memnunum makinemden.

• Up.

Keşke bilen birisi bütün modellerin kg ve hacmini buraya eklese, böylelikle makine alacaklar için rahat bir karşılaştırma olur.

Bu arada candoğan bey sanırım beyaz eşya satıyorsunuz, online msğazanız var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.