Şimdi Ara

Türk baharı başladı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gençler önce benim mesajı gördüyseniz üstteki mesajı okumakla vakit harcamayın, malum partili.

Senin söylediğin şeyleri biliyor herkes de, sağlam bir diktatör gelirse Singapur oluyorsun, başka türlü biri gelirse şu andaki halimiz oluyorsun. Kalkıp da şu düştüğümüz hali de savunma rica ediyorum. Alttan alta savunuyorsun. Mesele ekonomi falan da değil. Taş yer bu toplum güçlenmek için, huzuru için. Ama şu an olanlar güzel şeyler için değil.

Bizim gibi kara cahil toplumların tek şansı, seçilen siyasetçilerin çok sıkı denetlenmesi. Denetlenme olmayınca geleceğimize kadar alıyorlar elimizden, şu an aldıkları gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 8 Ocak 2022; 18:51:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

partilerden bağımsız bir şey söyledim. sence bir mesaja' okumayın malum partili' demek demokratik bir tavır mı? tavrınla söylediğimi desteklemişsin aslında. herhangi bir şeyi aklamak övmek ya da yermek gibi bir derdim yok bir fikir sunuyorum. daha önce düşünmemişş olma ihtimalimizin olduğu bir şeyi düşünmeye sevk eden bir şey demokrasilerde ' iyi ' olarak görülür. ancak ne ironiktir ki demokrat olduğunu zanneden çoğu kişi de farklı yorumlara pek tahammül edemez.

• Varlık içinde yokluk yaşayan, göz göre göre her türlü baskıya, diktaya, yolsuzluğa maruz kalan insanların bu zamana kadar tepki vermemesi ilginç asıl. Her şey çok normal güllük gülistanlık ama dış güçler işte ah o dış güçler varya hep onlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.