Şimdi Ara

TURK CLAN eSports-ASUS ROG CUP ve NITRADO BF4 -TÜRKİYE ŞAMPİYONU- (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
7
Favori
68.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tebrikler gurur duydum. Umarım en kısa sürede daha iyi yerlere gelirsiniz, maddi kazanımlarda elde edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spielberg

Tebrikler gurur duydum. Umarım en kısa sürede daha iyi yerlere gelirsiniz, maddi kazanımlarda elde edersiniz.

Teşekkür ederiz hocam, sağolasın.
  • Arkadaşlar bu hafta sonu değil önümüzdeki hafta sonu ve devamindaki tüm haftasonlarında cumartesi günü SPONSORLU :) (HEDIYELI) Önceden yaptığımız obliteration mod etkinliği yapılacaktır. ( bu etkinliklerde sizleri bol eğlence ve oyuncu ekipmanları bekliyor) bizi takip edin. TURK CLAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 21 Mayıs 2014; 23:31:11 >
  • DersouOuzala bu clanın elemanımı ???
  • Evet bizim elemanımız gece vardiyasında çalıştırıyoruz. Pm atmıştım bu arada yardımcı olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 25 Mayıs 2014; 10:53:19 >
  • Arkadaşlar, TURK CLAN ekibi olarak sizlerin ve tüm islam aleminin miraç kandilini kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Hayırlı kandiller.
  • Battlefield Hardline oynanış videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 28 Mayıs 2014; 15:54:51 >
  • 29 Mayıs 1453 İstanbul'un fethi 561. sene-i devriyesi hepimize kutlu olsun. Başta Fatih Sultan Mehmet han ve kalbi islam ile çarpan tüm ordumuza yüce Allah'dan rahmet diliyoruz.

• Tebrikler TürkClan Oyuncuları Helal Olsun ..... ( 1 BULLET 4 EVERY 1 - 141Clan )
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayseri notebook

Tebrikler TürkClan Oyuncuları Helal Olsun ..... ( 1 BULLET 4 EVERY 1 - 141Clan )

Teşekkür ederiz hocam eksik olmayın . Bizden selam hepinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 22 Haziran 2014; 18:11:00 >
  • türk kılanı sizle maca katılmayı cok isterim .... 1 BULLET 4 EVERY 1 ( 141clanı ) TR-Ready2Die
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayseri notebook

türk kılanı sizle maca katılmayı cok isterim .... 1 BULLET 4 EVERY 1 ( 141clanı ) TR-Ready2Die

Denk gelir oynarız inş hocam.
  • aek 971 sov

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_Enes_TR -- 28 Haziran 2014; 14:54:38 >
  • hİmmetoglu H kullanıcısına yanıt
    ...
  • hardline alıcakmısınız?
  • uA_emir07 kullanıcısına yanıt
    Hiç düşünmüyoruz Emir ama bakalım kısmet.
    allah iyiliğini versin lan ne güldürdün varya iftar vakti :D
  • ben alıcam hardline :)
    heee senin yaran belli oldu nerden olduğu boşver dostum sağlık olsun iyiki girmemişin :)
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.