Şimdi Ara

TURK CLAN eSports-ASUS ROG CUP ve NITRADO BF4 -TÜRKİYE ŞAMPİYONU- (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.323
Cevap
7
Favori
67.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  TURK CLAN eSports-ASUS ROG CUP ve NITRADO BF4 -TÜRKİYE ŞAMPİYONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 26 Nisan 2011; 22:12:40 >
  • 1 kill he charlie de ki oyuncular kahrolmuştur :)
  • TS3'te olman lazımdı fenaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

TS3'te olman lazımdı fenaa

Ben şahsen onların yerinde olsam ağlardım.
  • Adamı vurunca kendimi kaybettim Teşke kim olduğunuda görebilseydim.
  • Ödüller şahane idiVe ''hangi takım kazanır?'' diye bir oylama yapıldı klan sitemizde.Tahminler yapıldı ve M&G takımını seçenler tişört kazandı.Bende aralarındayım ayıptır söylemesi.Keyifler yerinde anlayacağın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 26 Nisan 2011; 22:30:23 >
  • Az daha kalp krizi geçiriyordum ama son anda Ghost Machine sağolsun, ortada koşan birini vurdu.
  • güzel bir maç olmuş olsa gerek, skorlar oldukça dengeli.
    bence en fazla skor yaptığı için Xerias da ufak bir hediye hak etmiyor değil...
  • Son ölen kim, açıklayın onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Son ölen kim, açıklayın onu

NaughtyTURK yaraladığına göre o veya Seabream değil.Ghost_Macine öldürdüğüne göre o veya Killerman değil
    Geriye Amiral & Koray veya Countermanica & Xerias kalıyor Acaba hangisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.K.T

quote:

NaughtyTURK yaraladığına göre o veya Seabream değil.Ghost_Macine öldürdüğüne göre o veya Killerman değil

Countermaniac
    tabiki

• quote:

quote:

quote:

Countermaniac
    tabiki

Contermanica yazmışım zaten

• quote:

quote:

quote:

Countermaniac
    tabiki

Alican sallama

• Beyler Yeni Turnuva Başlamiştir iletişim için özel msj atin yada bize ulaşin :D

TURK CLAN eSports-ASUS ROG CUP ve NITRADO BF4 -TÜRKİYE ŞAMPİYONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 28 Nisan 2011; 11:13:24 >
  • Gicik olunurda bu kadar olunmaz ya, iyi ki bilgisayar serviste turnuva patlAmasi yaşanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 28 Nisan 2011; 11:10:59 >
  • maçları seyredebilmek çok iyi olurdu gerçekten...
  • Maçları seyretmenin iki yolu var hocam. Ya turnuvaya katılmak yada katılan birinden xfire yayını yapmasını isteyebilirsin. Ama video kayıdı veya canlı yayın için üst düzey bir bilgisayar ve internet ister.

Bence en iyisi bir takım arkadaşı bul sende katıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydolan -- 28 Nisan 2011; 12:45:28 >

Takımlar rastgele ayarlanacak.Bir arkadaşınızın olmasına gerek yok.4 vs 4 squad rush modunda olacak maçlar ve herkes davetlidir.Eğlenceli oluyor gerçektende.Katılan arkadaşlar bilirler.

Maçı izleme olayı çok zor.Ama turnuvaya katılarak TS3 te ve oyunda bizimle beraber eğlenebilir,eğlencemize ortak olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 28 Nisan 2011; 15:34:11 >

• acil yardım istiyorum arakdaşlar...bc2deki nickimi biliyorum cdkeyi biliyorum ama mail adresi ve parolamı unuttum.aslında oyuna girmeden önce yazdığım mail adresi ve parolanın doğru olduğunu düşünüyorum hatta eaya kayıt yaptırdım ama en son mail adresim hacklendikten sonra girememeye başladım...acaba bundan olabilir mi? eaya yazı hazırlayacağım ama cok fazla iyi ingilizcem yok bu konuyla ilgili yardımcı olacak arkadaş olursa sevinirim teşekkürler( Bu arada keyi ea ya kaydettirdiğim adam gibi hatırlıyorum..oyunu kurarken arakdaşın orjinal dvdden kurup kendi keyimi yazıyordum hiç birşey olmamıştı acaba ondan mıdır diyeceğim ama 2 yıldır olmadı şimdimi oldu diyeceğim ama sanmıyorum genede.kullandığım mail adresi ile eaya netden giriş yapıyorum böyle bir mail bulunamadı diyor :((
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.