Şimdi Ara

Türk düşmanlarına inat....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • köyde kentte her yerde... ne mutlu Türk olana...

Türk düşmanlarına inat....

• Mevcut yönetimin Türk düşmanı olduğunu düşünen sadece ben miyim ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitgoktug

Mevcut yönetimin Türk düşmanı olduğunu düşünen sadece ben miyim ???

Türk'ten çok Atatürk düşmanlığı var bence.
    Şuan evimin önünde meşaleli geçiş var, gururla seyrederim her yıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer çocuklar bayrağımızı taşımasaydı resme bakan 100 kişiden 90'ı çocuklara Kürt derdi.
  • Ne Mutlu Türküm diyene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverRobust

Eğer çocuklar bayrağımızı taşımasaydı resme bakan 100 kişiden 90'ı çocuklara Kürt derdi.

Belki de Kürtlerdir, belki Çerkez, belki Laz. Kendisini bu ülkenin vatandaşı olarak benimsesin ve vatanına sahip çıksınlar yeter ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eğer çocuklar bayrağımızı taşımasaydı resme bakan 100 kişiden 90'ı çocuklara Kürt derdi.

kesinlikle katılmıyorum. Reme bakan herkes bu çocukların Türk evladı olduğunu bayrak taşımasalarda kolaylıkla anlar..çocukların yüzlerinde nur var .. tertemiz çocuklar..belki giysileri eski ama yüzleride ruhları da tertemiz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

neresi kürt la yörük çocuguna benziyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denito

quote:

aynen. Nursuz bir tipleri olsa kürt derdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitgoktug

quote:

kesinlikle katılmıyorum. Reme bakan herkes bu çocukların Türk evladı olduğunu bayrak taşımasalarda kolaylıkla anlar..çocukların yüzlerinde nur var .. tertemiz çocuklar..belki giysileri eski ama yüzleride ruhları da tertemiz...

evet neden kürtler öyle çünkü adamlar esmer, romanlarda esmer dolayısıyla nur olsa bile gözükmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Belki de Kürtlerdir, belki Çerkez, belki Laz. Kendisini bu ülkenin vatandaşı olarak benimsesin ve vatanına sahip çıksınlar yeter ki.

sayın bilgehan kalkan :

gerek kavimler göçü gerekse murad adji isimli yazarın "KIPÇAKLAR" isimli kitabına bakarsanız coğrafik ayrımların etnik farklılıkla karıştırıldığını bu gün Laz - Çerkez olarak nitelenen grupların aslında Kıpçak Türklerinin kollarından olduklarını görebilirsiniz..Türklüğün yükselmesini istemeyen gruplar tarafından Türk milleti farkı farklı isimlerle daha çok yaşadığı topraklara göre isimlendirilmiştir. örneğin herkes Gagauz der ama kimse Gagauz Türkü olarak dillendirmez. Oysa Gagauz Türkleri hristiyanlığı benimsemiş bu Türk koludur. Aynı şekilde Yakutistanda yaşayan musevi dinine mensup Yakut Türklerinin varlığı gibi.Yada Özbekistan Buhara da yaşayan kardeşlerimizin dinininden oluşları gibi... Hatta ve hatta Azeri kelimesini kullanan bir çok forumdaşımız var. Oysa doğrusu "Azeri" değil "Azerbaycan Türkü" şeklindedir. Bizlerinde anadolu Türkü olduğumuz gibi.. hazır bahsi geçmişken bir arkadaşımzda yörük kelimesini kullanmış evet tabir olarak kısa söylenimde Yörük tabiri kullanılan bir kelimedir ve Yörükler, Türklerin geleneklerine en bağlı olan gruplarından biridir .
    Selam ve sevgilerimle

NE MUTLU TÜRK OLANA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitgoktug -- 29 Ekim 2012; 19:40:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AltairinZırhı

quote:

Orijinalden alıntı: denito

quote:

aynen. Nursuz bir tipleri olsa kürt derdim

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Bende onu diyorum insanlara ön yargıyla yaklaşılmaması gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.