Şimdi Ara

Türk Fanlar Facebook ta !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eminim birçoğunuz biliyordur ama yine eminimki pek çoğunuzda bilmiyordur. Digimon Fan sayfası Facebookta 6-7 aydır hizmette ama ne yazıkki daha 2000kişi bile olamadık :S

Ancak site gerçekten çok güzel adminleri az cok tanırım ve adamlar Biz Türk digimoncuları mağdur etmemek için çalışıyorlar Ve size müjdeliyorum bu fan sitesindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee::::::::::::::

Digimon Serisinin Tüm Sezonları TÜRKÇE ALTYAZILIIII

Evet harik birşey daha dün Digimon Frontierin 14.bölümü konuldu

Bu adamlar sizden hiç bir karşılık beklemeden gece gündüz çalışıyorlar yapmanız gereken tek şey sayfayı BEĞEN mek

http://www.facebook.com/home.php#!/DigimonTr adres te bu iyi seyirler....

NOT: Videolar bölümünde enalltan başlıyor Biricni sezon ve yukarı ciktikca yeni eklenenler...

İYİ SEYİRLER

• birazcık bile ingilizcen varsa youtube dan bulup izleye bilirsiniz tabi ben izleyeli baya oldu bizim zamanımızda yoktu yada ben bilmiyodum :D Bu arada Teşekkür ederim...:)
  • evet ben takip ediyorum gayet güzel bir sayfa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemperor...

birazcık bile ingilizcen varsa youtube dan bulup izleye bilirsiniz tabi ben izleyeli baya oldu bizim zamanımızda yoktu yada ben bilmiyodum :D Bu arada Teşekkür ederim...:)

birazcık japoncan varsa orjinalini de izlersin tamam bunu herkes biliyor burada ki işin güzelliği adamlar üşenmemiş alt yazı yapmış bence sen aynı bölümleri bide alt yazılı seyret bende senin gibi zero two yu bitirdim simdi yeniden izliyorum acayip değişti anlamlar
  • sabahtan beri 20 bölüm izledim galiba kör oluyorum X)
  • :D Ben 1 sezonu izlemiştim 02 nin daha 10. bölümüne gelmemiştim izledim zannediyodum :D Ben youtubeda ingilizce izlemiştim o yüzden japonca dubla tr sub izleyemiyorum paylaştığın için tekrar sağol :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.