bence hepsi de çok güzel fotolar..insanda değişik duygular uyandırıyorlar..snn tarz slipknot fln sanırım..siyahlı miyahlı resimlerr,gotikler yada maskelerden öte resim bunlar
Sadece bu Hoşuma gitti
Bu resmin büyük halini nerde bulabilirim?Duvar kağıdı yapacam ya.Çok hoşuma gitti..
quote:
Orjinalden alıntı: blackdream_91
quote:
Orjinalden alıntı: SLIPKNOT
1-2 foto haricinde gayet sıradan
bence hepsi de çok güzel fotolar..insanda değişik duygular uyandırıyorlar..snn tarz slipknot fln sanırım..siyahlı miyahlı resimlerr,gotikler yada maskelerden öte resim bunlar
çok daha iyilerini gördüğüme emin olabilirsin bunlar konuyu açana göre gördüğü en iyi fotolar heralde
birde ARA GÜLER üstadın resimlerini görmeni tavsiye ederim.
bu fotoğrafların sahiplerinin çoğu fotokritik üyesi ve daha önce görmüştüm fotoğrafları, gerçekten güzel fotoğraflar ama çok daha iyilerini gördüm fotokritikte.
quote:
Orjinalden alıntı: SLIPKNOT
1-2 foto haricinde gayet sıradan
tabi kimsenin söylemine eleştirim yok ancak bir fıkra ile size cevap vereyim. Bir gün bir ressam resmini orta yere asmış halkada eleştirileri yazın demiş halktan herkes kötü olmus begenmedim demiş . Ressam üzülmüş . Sonra bir ustasına anlatmıs o da gülmüş demişki bak sen oraya begenmediğiniz yeri düzeltin diye fırca boya bırak demiş o da aynen öyle yapmıs kimse resmi düzeltmemiş herkes begenmeye başlamış . Neyse sözün özü bir şeyi eleştirirken ondan daha iyisini bilmek yapmak lazım bence ha vardır çıkart koy görelim
işte türkün gücü yaw son fotoya inanmadım ama
Resimden anlayan tarafınızla bakarsanız tamamı profesyonel!
quote:
Orjinalden alıntı: Blur
Resimden anlayan tarafınızla bakarsanız tamamı profesyonel!
bi ikisi hariç kalanı prof.
bende fotoğraf çekmeyi severim.. bence fotoğrafı çeken kadar elindeki makinanın da iyi olması önemli... ve o fotorafın banyosu (ben digital makina kullanıyorum ama profesyoneller için banyo önemli.) da önemli... bence de gayet güzel fotoraflar.. tabiki hepsi hoşuma gidecek diye bi zorunluluk yok ama emeğe saygı...
quote:
Orjinalden alıntı: Jackie
Bu resmin büyük halini nerde bulabilirim?Duvar kağıdı yapacam ya.Çok hoşuma gitti..
Burası Bolu Yedigöller :) gel sana canlısının göstereyim..